Kuva: Shutterstock

"Miesystäväni on lopettanut masturboinnin" - naisen huolestunut viesti sai somessa paljon vastauksia

10.10.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nainen kertoo elävänsä etäsuhteessa ja hän on huolestunut miehensä käyttäytymisestä. Monet ovat sitä mieltä, että mies on vain omistautunut naiselleen.

Eräs nainen kertoo suositulla Reddit-keskustelupalstalla, että on deittaillut erään miehen kanssa maaliskuusta alkaen. Nainen on kuitenkin huolestunut, sillä mies on lopettanut masturboinnin kokonaan suhteen aikana.

"Meillä on pitkä välimatka ja näemme muutaman kerran kuukaudessa viikonlopun ajan, jolloin meillä on uskomattomia seksisessioita. Mies kuitenkin ilmoitti minulle, että hän ei masturboi enää ollenkaan", nainen aloittaa.

"Minusta se on yllättävää, sillä meillä on kyllä hyvinkin pikkutuhmaa viestittelyä ja hän lähettää minulle otoksia peniksestään ja minä hänelle seksikkäitä kuvia. Ajattelin aina, että hän masturboi samalla, mutta näin ei ole. Hän ei myöskään katso koskaan pornoa. Olen aina ajatellut, että miehet masturboivat paljon, ja siksi olen sanonut, että se on minulle ok. Eikö se ole hänelle epämukavaa? Onko asialla ikäviä terveysvaikutuksia?" nainen kysyy lopuksi. 

Avautuminen on kerännyt paljon vastauksia.

"Ehkä hän rakastaa sitä tunnetta, kun on ihan paineissa ja sitten pääsee leikkimään sinun kanssasi?"

"Luulen, että hän valehtelee. Kukaan tuntemistani miehistä ei pysty olemaan edes viikkoa masturboimatta."

"Tiedän hyvin, mitä miehelläsi on mielessään. Hän pitää siitä, että voi kiusoitella itseään ja odottaa sinua. Te kuitenkin näette sen verran useasti, että tuosta tilanteesta osaa nauttia."

"Tuskin se on terveydelle haitallista ja te kuitenkin harrastatte useamman kerran kuussa seksiä, joten nauti tuosta! Miehesi on selväsi omistautunut sinulle!"

Lue myös: 'Mistä löydän miehen, joka haluaa tarpeeksi seksiä?' Someavautuminen herätti keskustelua

Lue myös: Mies meinasi kosia rakastaan - yksi tilanne muutti kaiken

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat