Kuva: Shutterstock

Uusi trendi kääntää deittailumaailman ylösalaisin - oletko jo kokeillut?

12.03.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Aamutreffit saattavat olla käytännöllisempi ratkaisu kuin illanvietto.

Treffeistä puhuttaessa moni ajattelee ensimmäisenä illallisia tai yksille lähtemistä. Metro-lehden mukaan ajat ovat kuitenkin muuttumassa, sillä aamutreffit kasvattavat voimakkaasti suosiotaan. Lehti listaakin, että ilmiöllä on lukuisia etuja iltatreffeihin verrattuna.

Miksi lähteä aamutreffeille?

1. Käytännöllisyys. Aamukahvi yhdessä voi mahtua aikatauluun silloinkin, kun nyky-yhteiskunnassa olemme usein kiireisiä ja illat ovat jo usein buukattuina illanvietoilla, ryhmäliikuntatunneilla tai ihan vain univelan nukkumisella pois.

2. Sopii myös selville. Aamutreffit puhuttelevat erityisesti niitä monia, jotka ovat korona-aikana alkaneet ajatella alkoholinkäyttöään uudelleen ja jättäneet sen minimiin. Aamulla kukaan ei oleta kattaukseen kuuluvan alkoholia, vaan kuulumiset voi vaihtaa sujuvasti kahvin äärellä.

3. Aamuvirkkujen unelma. Meitä on monen rytmisiä ja tyypillinen deittailusykli saattaakin tuntua aamuvirkuille kuormittavalta, kun pitäisi jaksaa kukkua iltamyöhään. Niinpä aamutreffien ehdottaminen saattaa heti paljastaa jotakin vuorokausirytmeistänne ja ainakin yhdistää aamuvirkut toisiinsa.

4. Olet energisempi. Jos takana on hyvin levätty yö, on aamulla todennäköisesti virtaa enemmän kuin illalla pitkän työpäivän ja kaikkien muiden askareiden jälkeen.

5. Pako-ovi on auki. Aamutreffeiltä on naurettavan helppoa myös poistua vikkelästi, jos treffikumppani ei vastaa odotuksia. Aina voi vedota pian alkavaan työpäivään.

6. Hyvä fiilis seuraa pitkin päivää. Jos treffit ovat onnistuneet, ne parhaimmillaan virittävät sinut hyvälle mielelle koko loppupäivän ajaksi ja voit rauhassa fiilistellä treffien jälkeistä innostusta.

Lue myös: Miksi sopiva kumppani ei löydy? Saatat sortua 4 yleiseen mokaan

Lue myös: Tinderin uusin toiminto on jättiyllätys: "Vastaa nostalgian ja aitojen keskustelujen kaipuuseen"

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat