Kuva: Shutterstock

On-off-suhteessa elävä Erika, 26, rehellisenä tilanteestaan - "Seksi on liian hyvää"

10.06.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tällä hetkellä pariskunta on eronnut.

On-off-suhteista on monella suomalaisella kokemusta. Ensin rakastutaan, sitten erotaan ja huomataankin, että ilman toista ei osatakaan elää. Lopulta taas joudutaan eroamaan, kun samat huonot tavat tai ongelmat kasaantuvat liian suuriksi.

Voice.fi:n lukija Erika, 26, kertoo, että on elänyt neljä vuotta on-off-suhteessa.

- Tapasimme ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten ja neljä vuotta sitten aloimme seurustelemaan. Ensimmäinen ero tuli kahden vuoden seurustelun jälkeen, Erika kertoo.

- Olimme erossa vain muutaman kuukauden ja palasimme taas yhteen. Sitten alkoikin sellainen pyörremyrsky, että ei oikein enää tiennyt, milloin on suhteessa ja milloin ei, sillä molemmat olivat hyvin äkkipikaisia ja saattoivat kadota toisen luota viikoiksi, Erika jatkaa.

Mikä sitten sai kaksikon aina palaamaan yhteen useiden eroamisten jälkeen? Erika miettii, että hyvä seksi ja tunteet ovat olleet koko ajan mukana - varsinkin hyvä seksi.

- Onhan tämä ollut yhtä sekamelskaa, mutta kai sitä on tunteet aina mukana ja toista tuleekin lopulta ikävä. Sitä jotenkin unohtaa, tai haluaa unohtaa, aina ne riidat ja jutut, jotka johtavat eroon. Silti esimerkiksi toisen seksikumppanit erojen aikana tulevat jatkuvasti puheeksi ja ajavat kaaokseen.

- Seksi on kuitenkin liian hyvää, joten kai se on se, mikä ajaa toisen syliin. En ole vastaavaa saanut muilta ja mieheni sanoo samaa. Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy palata aina yhteen? En osaa itsekään vielä sanoa.

Tällä hetkellä Erika ja hänen miehensä ovat eronneet, mutta viestittelevät edelleenkin lähes päivittäin.

Erikan nimi on muutettu tämän pyynnöstä. 

Lue myös: Janottaako vanha suola? 16 faktaa on-off-suhteista

Lue myös: Elätkö on-off-suhteessa? 5 merkkiä paljastavat, että ero olisi parempi vaihtoehto

Lue myös: Laulajaparin on-off-suhde - repiviä sydänsuruja!

Juttu julkaistu alun perin 5. toukokuuta 2021.

Kilpailut

Uusimmat