Kuva: Shutterstock

Seksiasento, joka maksimoi naisen nautinnon - oletko jo kokeillut?

03.08.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tämä seksiasento ei vaadi akrobatiaa tai erikoisia välineitä.

Monilla on petipuuhissa omat suosikkiasentonsa, joita haluaa suosia, mutta toisinaan makuuhuoneen puolellakin voi kaivata jotain uutta ja erilaista. Uusien seksiasentojen kokeileminen voikin piristää makuuhuoneen puolella mukavasti ja parhaimmillaan se voi maksimoida nautintoa entisestään. Mikäli hakusessa on uusi seksiasento, kannattaa kumppanin kanssa laittaa testiin niin sanottu hidastetöyssyasento.

Millainen asento oikein on kyseessä?

Tässä asennossa nainen asettuu kumppanin eteen mahalleen, ja hänen lantionsa alleen asetetaan tyyny, bolsteri tai jokin muu pehmeä esine - tästä tulee asennon nimi hidastetöyssy. Penetroiva kumppani asettuu naisen taakse ja tekee sieltä käsin omia taikojaan. Asennon juju piileekin siinä, että asennossa tyynyn antama korkeus helpottaa naisen emättimen etuseinän g-pisteeseen osumista ja maksimoi näin nautintoa. 

Tässä seksiasennossa pystyt myös olemaan fyysisesti lähempänä kumppaniasi, verrattuna esimerkiksi perinteiseen takaapäin tehtävään doggy style -asentoon. Näin esimerkiksi suudelmien antaminen ja koskettaminen helpottuu. Jos haluat siis kokeilla uutta ja intiimimpää seksiasentoa, on tämä kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Uusi seksiasento voi piristää. (kuva: Shutterstock)

Lue myös: 4 seksimyyttiä, jotka eivät pidä paikkaansa

Lue myös: Kannattaako hellepäivinä lemmiskellä ajoneuvossa? Viidellä vinkillä autoseksistä voi nauttia kesälläkin

Lue myös: Miten puhelu tulisi lopettaa puhelinseksin jälkeen? Vinkit tajunnanräjäyttävään seksikokemukseen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat