Kuva: Shutterstock

Kannattaako hellepäivinä lemmiskellä ajoneuvossa? Viidellä vinkillä autoseksistä voi nauttia kesälläkin

30.07.2022 18:15 - Riia Frost

Helteistä huolimatta autoseksin harrastamiselle ei tarvitse välttämättä asettaa stop-merkkiä, kunhan muistaa pitää auton viileänä.

Auto on yksi suosituimmista paikoista, joissa ihmiset harrastavat seksiä. Siinä yhdistyvät niin luovuus tilan käyttämisen suhteen kuin kiinnijäämisen pelko. Kesähelteet saavat kuitenkin auton lämpenemään niin paljon, ettei ajatus seksin harrastamisesta autossa välttämättä kuulosta monille kovinkaan houkuttelevalta.

Helteistä huolimatta autoseksin harrastamiselle ei tarvitse välttämättä asettaa stop-merkkiä, kunhan muistaa pitää auton viileänä. Intiimi- ja hyvinvointivalmentaja Margo Badzioch kertoo Cosmopolitan-julkaisussa, miten harrastaa tajunnanräjäyttävää autoseksiä. Näistä Voice.fi valitsi 5 parasta vinkkiä ja muokkasi ne hellepäiville sopiviksi.

Huomioittehan, että vaikka ette hyödyntäisi kaikkia vinkkejämme, huolehtikaa joka tapauksessa turvallisuudestanne, kun lemmiskelette ajoneuvossa. Parkkeeratkaa auto turvalliseen paikkaan ja nostakaa käsijarru ylös kaiken varalta, jotta lemmenhetkenne pysyy turvallisena koko rakastelun ajan.

Ilmastointi päälle ja auto siistiksi

On varmasti itsestäänselvää, että jotta auto saadaan viilennettyä, kannattaa laittaa ilmastointi päälle. Myös penkinlämmittimet kannattaa laittaa pois päältä, jotta lämpötila pysyisi autossa mahdollisimman alhaisena. Voitte kuitenkin pistää lämmittimet päälle tai pienentää ilmastointia, mikäli teille tulee liian kylmä autossa.

Mukavuutenne kannalta on myös tärkeää, että auto on puhdas ennen kuin siirrytte ajoneuvoon sytyttämään intohimonne liekkiä. Seksuaaliseen hetkeen kannattaa siis valmistautua siivoamalla autosta kaikki roskat ja imuroimalla penkit ja lattia. 

Lisävinkki! Siivouksen jälkeen voitte halutessanne levittää takapenkille vilttejä ja pari tyynyä maksimaalisen mukavuuden mahdollistamiseksi.

Kesähelteillä on äärimmäisen tärkeää, että pitää auton viileänä. (kuva: Shutterstock)

Varmistakaa, ettette varmasti jää kiinni

Suomessa seksin harrastaminen julkisilla paikoilla on edelleen laitonta, joten sillä on suuri merkitys, minne päätätte autonne parkkeerata. Ette kuitenkaan halua, että lemmiskelynne keskeytyy poliisiauton sireenien ääniin. Kannattaa siis valita mahdollisimman syrjäinen paikka, jossa ei ole silminnäkijöitä. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi autotalli, syrjäinen metsä tai pellon laita. Varmistakaa myös, ettette vahingossakaan osu seksin aikana auton tööttiin, jotta ette kiinnitä liikaa huomiota.

Suosikaa autossa rakastelua illalla

Tämä parantaa myös mahdollisuuksianne olla jäämättä kiinni itse teossa. Lisäksi illalla on huomattavasti viileämpää kuin päivällä, mikä helpottaa auton viileänä pitämistä.

Lisävinkki! Kannattaa valikoida paikka, jossa voitte nähdä tähtitaivaan. Tällöin luotte entistä romanttisemman tunnelman ja voitte antaa kuunvalon valaista kehojanne lemmenleikkienne ajan.

Autoseksin harrastaminen illalla syrjäisellä paikalla parantaa mahdollisuuksianne olla jäämättä kiinni. (kuva: Shutterstock)

Seksiasennot kuntoon

Asia, josta on valitettu eniten liittyen autoseksiin, on ajoneuvon pieni tila, joka vaikeuttaa seksiasentojen hakemista.

Yksi ratkaisu on tietenkin, että siirrytte takapenkille. Mikäli suinkaan mahdollista, kannattaa myös laskea takapenkit, jotta saatte enemmän tilaa takakontista. Lisätilaa saatte myös sillä, että siirrätte etupenkkejä mahdollisimman paljon eteenpäin. Mitä enemmän teillä on tilaa, sitä enemmän seksiasentoja voitte toteuttaa autossa.

Nyt niihin asentovinkkeihin. Yksi helpoimmista seksiasennoista autossa on ehdottomasti se, että nainen istuu miehen päällä etu- tai takaperin. Perinteinen lähetyssaarnaaja ei ole kuitenkaan täysin poissuljettu, vaan pitäisi olla täysin toteutettavissa takapenkillä. Myös doggy-style-asento on todettu olevan helppo toteuttaa hyvinkin pienessä autossa. On kuitenkin myös mahdollista toteuttaa monen rakastama lusikka-asento, kunhan varmistatte, ettei kumpikaan osapuoli tipu takapenkiltä.

Hyödyntäkää auton ominaisuuksia

Moni ei tule ajatelleeksi sitä, miten monta auton ominaisuutta pystyy hyödyntämään seksin aikana. Esimerkiksi, jos rakastatte sidonta- ja bondage-leikkejä, voitte hyödyntää auton turvavöitä. Lisäksi auton huoltokirjaa, joka on piilotettu pelkääjän paikan hansikaslokeroon, voitte käyttää piiskaamiseen, mikäli ruoska jäi kotiin. Halutessanne voitte myös peilailla kuumaa touhuanne auton sivupeilejä hyödyntäen. Lisäksi voitte luoda tunnelmaa laittamalla oman seksimusiikkilistanne soimaan auton kaiuttimista.

Lisävinkki! Jos autossa on kattoikkuna, kannattaa ehdottomasti avata se. Tämän jälkeen toinen teistä voi nostaa yläkroppansa kattoikkunasta ulos, jolloin toinen voi antaa tajunnanräjäyttävää oraaliseksiä. Illalla tätä vinkkiä ei kannata kuitenkaan hyödyntää, ellette halua hyttysten liittyvän seuraanne.

(kuva: Shutterstock)

Lue myös: Miten puhelu tulisi lopettaa puhelinseksin jälkeen? Vinkit tajunnanräjäyttävään seksikokemukseen

Lue myös: Tiesitkö, mikä on ”pilattu orgasmi”? Jotkut saavat tästä suurta nautintoa seksin aikana

Lähteet: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat