Kuva: Shutterstock

3 horoskooppimerkkiä sivuuttaa jatkuvasti suhteiden varoitusmerkit - kuuluuko omasi joukkoon?

12.03.2022 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uskollisuus tai hyväuskoisuus saattaa leimata joidenkin merkkien käytöstä.

Osa horoskooppimerkeistä on luonnostaan taipuvaisempia uskomaan toisista liiaksikin asti vain hyvää ja osa taas pysyttelee kumppanilleen uskollisena, vaikka eteen tulisi mitä. Horoskooppimerkki voikin siis ennustaa myös sitä, kuinka helposti merkki jättää suhteen niin sanotut varoitusmerkit tai "punaiset liput" huomioimatta.

Härkä

Härkä arvostaa kaikessa elämässään asioiden pysyvyyttä ja muuttumattomuutta, ja se heijastuu myös merkin parisuhteisiin. Härkä pysyy uskollisesti kumppaninsa rinnalla, koska ahdistuu muutoksesta eikä halua luopua tutusta ja turvallisesta. Merkkiä saattaakin kauhistuttaa suhteesta lähteminen niin paljon, että se ei halua nähdä varoitusmerkkejä ollenkaan.

Rapu

Rapu on loputtoman kiltti, empaattinen ja tunteellinen merkki, joka jaksaa loppuun asti uskoa kumppanistaan vain hyvää. Rapu on myös eläinradan merkeistä mahdollisesti kaikista hoivaavin, joten ei ole tavatonta, että rapu ajattelee varoitusmerkit vain suhteen kompastuskivinä, joista hän voi rakastamalla taistella tiensä yli.

Jousimies

Jousimies rakastaa hauskanpitoa eikä turhaan uhraakaan ajatuksiaan ikäville tai epäilyttäville seikoille. Jousimies on myös tunnettu suorapuheisuudestaan eikä välttämättä osaa ajatella ollenkaan, että joku toinen ei välttämättä puhuisikaan rehellisesti. 

Lue myös: 5 horoskooppimerkkiä, jotka todennäköisimmin retkahtavat eksään - onko omasi joukossa?

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita sitoutuminen houkuttaa tänä talvena - katso, onko oma merkkisi joukossa

Lähde: Bustle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat