Kuva: Shutterstock

Seksiasento, joka antaa naiselle maksimaalista nautintoa

16.09.2022 21:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tässä asennossa orgasmin saaminen helpottuu huomattavasti.

On olemassa seksiasentoja, jotka tietää jokainen. On lähetyssaarnaaja, doggy style sekä cowgirl ja sitten on niitä, joihin harvempi välttämättä on vielä tutustunut.

Yhden tällaisen asennon esittelee seksiasiantuntija Megan McCormack. Hänen mukaansa on olemassa yksi asento, joka voi jopa muuttaa elämän. Se antaa ennen kaikkea naiselle maksimaalista nautintoa.

- Se on asento, joka mahdollistaa G-piste- sekä klitorisorgasmin kaikista parhaiten. Tämän lisäksi se on loistava asento nännien hyväilyyn, hän kertoo.

Millainen asento sitten on?

Nainen asettuu ensin selälleen, mies hänen eteensä polvet koukussa, jalat pienessä haara-asennossa. Tämän jälkeen nainen nostaa toisen jalkansa miehen olalle, toisen hän jättää alas miehen vierelle.

Tämä on asento, joka mahdollistaa todella syvälle ulottuvan penetraation ja mahdollistaa siitä syystä myös G-pisteorgasmin. Lisänautintoa saa, jos nainen keikuttaa omaa lantiotaan hieman mukana.

Asento mahdollistaa myös sen, että kumppani voi hyväillä esimerkiksi rintoja samaan aikaan, jolloin nautinto vain lisääntyy. Mukaan voi ottaa myös vaikka pienen klitoriskiihottimen, joka on omiaan nostamaan nautinnon huippuunsa.

Nainen, jos siis haluat kokeilla entistä nautinnollisempaa seksiä, on tässä kokeilemisen arvoinen asento.

Lue myös: Tutkimus: Miehen pitää saada orgasmi 21 kertaa kuukaudessa

Lue myös: Orgasmi voimakkain heti kuukautisten jälkeen - katso mielenkiintoiset faktat kuukautiskierrosta

Lue myös: "Kultainen kolmio" takaa naiselle orgasmin - oletko samaa mieltä?

Lähde: Cosmopolitan

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 19.7.2018.

Kilpailut

Uusimmat