Kuva: Fotolia

"Kultainen kolmio" takaa naiselle orgasmin - oletko samaa mieltä?

09.10.2017 08:45 - Reija Saarinen

Lesbonaiset saavat heteroja useammin orgasmeja.

Naisten orgasmit ovat aina kiinnostaneet, niin miehiä kuin naisiakin. Etenkin se, miten niitä voi saavuttaa enemmän on ollut monien tutkimusten pääaiheena.

Eräiden selvitysten mukaan 86 prosenttia lesbonaisista saa orgasmin jokaisella yhdyntäkerrallan. Heteronaisilla vastaava luku jää vain noin 65 prosenttiin. Orgasmin saaminen ei kuitenkaan ole rakettitiedettä. Tutkijat ovat nimittäin paljastaneet sen, että on olemassa niin sanottu kultainen kolmio, joka helpottaa orgasmin saamista naisella.

Tutkimuksen mukaan kultainen kolmio koostuu siis seuraavista asioista: sukupuolielinten stimuloiminen, suuteleminen sekä suuseksi. Nämä ovat siis niitä seikkoja, joita nainen tarvitsee saavuttaakseen hekuman.

- Noin 30 prosenttia miehistä todella kuvittelee, että yhdyntä on paras tapa tuottaa naiselle orgasmi. Se ei kuitenkaan voisi olla virheellisempi, tutkija Elizabeth Lloyd toteaa.

Tutkimuksessa huomattiin myös se, että nainen saa todennäköisemmin orgasmin silloin, kun hän harrastaa seksiä pitkäaikaisen kumppanin kanssa.

Tutkijat kuitenkin muistuttavat, että vaikka kultainen kolmio näyttää helpottavan orgasmin saamista, ovat kaikki silti edelleen yksilöitä. Se mikä toimii toisella, ei toimi toisella lainkaan. Siksi avoin keskustelu oman kumppanin kanssa on kaiken a ja o.

Lue myös: Nainen, haluatko vahvempia orgasmeja? Pääset tavoitteeseen veden avulla

Lue myös: Tutkimus: Miehen pitää saada orgasmi 21 kertaa kuukaudessa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat