Kuva: AOP

House of the Dragon -tähti yllättyi roolihahmonsa merkittävyydestä - "Olin todella järkyttynyt"

01.09.2022 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Milly Alcock kertoo haastattelussa yllättyneensä muutamista hittisarjan seikoista.

Hetki sitten ensi-iltansa saanut Game of Thrones -spin-off-sarja House of the Dragon on noussut suoratoistopalvelu HBO Maxissa suureen suosioon. Sarja onkin kerännyt HBO:n historian suurimmat ensi-illan katsojaluvut. Sarjassa nuorta prinsessa Rhaenyra Targaryenia näyttelevä Milly Alcock, 22, kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa sarjan mielenkiintoisista seikoista kulissien takaa. 

Alcock kertoo olleensa yllättynyt siitä, miten Rhaenyran nuorempi versio ei ollut pelkkä muutamien takaumakohtausten sivuhahmo, vaan hahmo toimi lopulta keskipisteenä sarjan ensimmäisen osan ajan. 

- Olin yllättynyt. Olin todella järkyttynyt, Alcock kertoo haastattelussa. 

Rooli näin jättimäisessä tv-tuotannossa oli Alcockille ensimmäinen ja hän kertookin, että myös sarjan massiivinen budjetti ja sen luomat mahdollisuudet kuvauspaikalla tulivat hieman puskista. 

- Olen tehnyt tv-sarjoja Australiassa, jossa meidän budjettimme koko sarjalle on pienempi kuin yhden jakson budjetti House of the Dragon -sarjassa. En ole aiemmin ollut vastaavassa sadan miljoonan dollarin setissä, joten koin paljon vastuuta Rhaenyran hahmon kantamisesta. Se oli mielenkiintoista, sillä minulla ja Rhaenyralla on paljon samankaltaisuutta tarinoissamme, Alcock sanoo. 

Sarjassa aikuisen Rhaenyran saappaisiin hyppää näyttelijä Emma D’Arcy, 30, ja Alcock kertookin suunnitelleensa tapaamista näyttelijäkollegansa D'Arcyn kanssa. Näyttelijäkaksikko olisi halunnut keskustella yhteisen roolihahmonsa kehittymisestä, mutta ohjaajalta oli tullut yllättävä vastaus tapaamisehdotukseen.

- Halusimme järjestää tapaamisen ohjaaja Miguel Sapochnikin kanssa, ja keskustella Rhaenyran kehityksestä hahmona. Ja Miguel ei halunnut meidän tapaavan - mikä oli hyvin mielenkiintoista! Joten emme koskaan käyneet sitä keskustelua. Luulen, että hän tiesi, että yrittäisimme matkia toisiamme, Alcock muistelee. 

Aikuista Rhaenyra Targaryenia näyttelee Emma D'Arcy. (kuva: AOP)

House of the Dragon on nähtävillä HBO Maxissa, ja sarjasta ilmestyy joka maanantai uusi jakso.

Lue myös: Targaryen suvussa kuohuu Game of Thronesin tulevassa spin-off-sarjassa - uusi traileri julki

Lue myös: Game of Thronesin esiosa julkaistaan pian - fanit eivät malta odottaa

Lue myös: House of the Dragon -tähti loukkaantui sarjan kuvauksissa - "Palautuminen on kesken"

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat