Kuva: Shutterstock

Pikkutuhmat leikit, jotka sytyttävät makuuhuoneessa - oletko kokeillut?

26.11.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Esimerkiksi suutelun lopettaminen lisää kiusoittelua.

Seksissä vietetään toisen kanssa aikaa ilman älylaitteita tai muita huomion tuhoajia. Joillekin seksi on hyvin pikainen tapahtuma kun toiset taas saattavat nauttia pikkutuhmista leikeistä useita tunteja.

Mutta millä kaikilla pienillä leikeillä jännitystä makuuhuoneessa voidaan lisätä? Cosmopolitan-verkkolehti julkaisi erilaisia pieniä kiusoittelutapoja, joilla toinen sytytetään suurempiin himoihin. Tällaisia leikkejä ovat muun muassa pussailun jättäminen kesken, paljaan ihon hinkkaaminen toista vasten tai vaikkapa jääpalan ottaminen mukaan makuuhuoneeseen.

1. Pussailun kesken jättäminen

Oletteko pussailleet jo tovin ja jännitys kasvaa kasvamistaan? Lopeta suutelointi hetkeksi ja härnää kumppaniasi vaatimaan lisää

2. Paljaalla iholla hinkkaaminen

Hinkkaa itseäsi kumppaniasi vasten niin, että hän ei saa koskea sinuun. Sopikaa esimerkiksi, että toinen saa tehdä mitä vain ja toisen täytyy olla täysin liikkumatta.

3. Jääpala

Perinteikäs jääpalaleikki innostaa monia. Hiero kylmällä jääpalalla toisen ihoa ja arkoja paikkoja.

4. Repikää vaatteita

Tuttu leikki useista elokuvista. Ostakaa kaappiinne halpoja vaatteita ja antakaa kumppanin repiä ne päällenne. Tämä, jos joku, sytyttää!

5. Leluleikit

Löytyykö teiltä arsenaali erilaisia seksileluja? Jos ei, niin ehkäpä olisi aika korjata tilanne. Lelut voivat lisätä nautintoa suurissakin määrin ja vain mielikuvitus on rajana, millaiset lelut sopivat juuri teille. Kokeilkaa uutta ja olkaa rohkeita!

6. Korttipeli

Keksikää jokaiselle kortille jokin tuhma tehtävä ja vetäkää niitä vuorotellen pakasta. Toteuttakaa tehtävät, vaikka ne olisivat kuinka outoja.

7. Jokaisen huoneen läpikäyminen

Sopikaa, että kumpikaan ei saa saada orgasmia, ennen kuin olette peuhanneet jokaisessa talon huoneessa. Kokeilkaa vessaa, olohuonetta, makuuhuonetta ja keittiötä. Kenties myös terassia.

8: Pelkkää huulta

Kokeilkaa kosketella toisianne ainoastaan huulilla. Ei käsiä, ei jalkoja, ei mitään muuta kuin huulet.

Juttu julkaistu alunperin huhtikuussa 2021. 

Lue myös: Naiset paljastavat tuhmimmat tekstiviestit, joita ovat saaneet miehiltä - lue

Lue myös: Naiset kertovat omin sanoin, mikä tekee miehen hyväksi sängyssä

Lue myös: Tökkiikö Tinder? Lue vinkit, joilla saat enemmän matcheja

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat