Kuva: Shutterstock

6 hauskaa treffi-ideaa, jotka ovat kaukana tylsästä ja tavallisesta

10.06.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kahvilat ja kävelylenkit saavat jäädä - nyt tehdään jotain erilaista!

Arkisimmat treffi-ideat voivat joskus käydä tylsiksi. Esimerkiksi kahvilla käyminen on toki perusvarma vaihtoehto treffipaikaksi, mutta toisinaan tähänkin kaipaisi hieman jotain piristystä. Jos kahvilat ja elokuvateatterit ovat sinun puolestasi nähty, niin ota inspiraatiota alta löytyvistä treffivinkeistä.

1. Penkkiurheilkaa

Jos olette molemmat innokkaita penkkiurheilijoita, niin miksi ette katsoisi yhdessä esimerkiksi tärkeää jalkapallo- tai jääkiekkomatsia? Pelin katsominen yhdessä on aina hauskempaa kuin yksin ja tämä voi toimia ensitreffeillä hyvänä jäänmurtajana, sillä jännittävät pelit tunnetusti herättävät paljon tunteita.

2. Menkää kirpputorille

Rakastatteko molemmat second handia? Menkää kiertämään kirppiksiä yhdessä! Voitte esitellä toisellenne omat lempparikirpputorinne ja tehdä löytöjä yhdessä. Tämä on myös hyvä tapa nähdä millainen toisen tyyli on.

3. Visiitti kotieläinpihalle

Mikä olisikaan ihanampaa kuin seurata yhdessä suloisten kotieläinten puuhastelua. Kotieläinpihoja on ympäri Suomea, joten seuraavia treffejä järjestäessä kannattaa tsekata, löytyykö omalta paikkakunnalta sellainen.

4. Heittäkää talviturkki 

Tämä treffi-idea vaatii rohkeutta. Suomen kesä ei tähän mennessä ole vielä hellinyt porottavilla helteillään, mutta innokkaimmat uimarit ovat siitäkin huolimatta jo heittäneet talviturkkinsa. Miten on, oletko sinä ja treffikumppanisi jo käyneet polskimassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna? Jos vastaus on ei, on asiaan ehkä tehtävä muutos!

5. Pelatkaa 2 totuutta ja 1 valhe -peliä.

Tämä peli on hauska tapa tutustua toiseen. Voitte samalla nauttia vaikka kupposen kahvia, mutta tiedossa on silti jotain hilpeämpää kuin peruskahvittelu. Pelin ideana on siis kertoa toisillenne vuorotellen kaksi totuutta ja yksi valhe itsestänne. Näin saatte arvuutella ja tutustua toisiinne ja voitte pelin kautta löytää aivan uusia ja randomeitakin asioita toisistanne.

6. Karaoke

Karaoke vaatii heittäytymistä - täydellinen paikka ei-tylsille treffeille siis. Toiset meistä rakastavat laulaa karaokea, joten jos olette molemmat innokkaita esiintyjiä, niin suunnatkaa karaokebaariin ja näyttäkää toisillenne bravuuribiisinne.

Lue myös: 6 varoitusmerkkiä, joista tunnistat, onko ystävyyssuhteesi myrkyllinen

Lue myös: Onko ystävyysuhteesi myrkyllinen? 4 vinkkiä, joiden avulla katkaiset ystävyytenne onnistuneesti

Lue myös: 3 varoitusmerkkiä, joista tunnistat, oletko ajautunut laastarisuhteeseen

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat