Tutkimus: Miehet halukkaampia miellyttämään kuin naiset

05.02.2012 22:06 - Rea Tallgren

Tuoreen tutkimuksen mukaan miehillä on naisia kovempi tarve miellyttää, ainakin mikäli vastakkaisen sukupuolen viehättävä edustaja seisoo vieressä.

Hollantilaisten ja brittiläisten tutkijoiden  yhteistyössä tekemä tutkimus pyrki selvittämään, vaikuttaako vastakkaisen sukupuolen edustajan läsnäolo ihmisten käyttäytymiseen. Tutkimuksessa saatiin selville, että miehet pyrkivät käyttäytymään hyvin herrasmiesmäisesti ja miellyttävästi kun paikalla on nainen.

Tutkimus tehtiin hyväntekeväisyyden keinoin.  Tutkijat saivat selville, että miehet lahjoittivat järjestelmällisesti enemmän rahaa silloin, kun heidän toimiaan seurasi kaunis nainen. Toisen miehen läsnäolo samassa tilanteessa ei saanut aikaan samanlaista reaktiota.

Miehet myös olivat innokkaimpia ilmoittautumaan vapaaehtoistyöhön viehättävän naisen ollessa paikalla siitä kuulemassa. Erityisen ahkerasti tarjouduttiin luovuttamaan verta ja työskentelemään lasten kanssa. Tutkimuksen mukaan naisten käytös pysyi samanlaisena huolimatta siitä, oliko paikalla vastakkaisen sukupuolen edustajia vai ei.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat