Mies, näin ammattisi vaikuttaa vetovoimaasi

08.04.2012 12:00 -

Yhdysvaltalainen Ask Men -sivusto teki humoristisen gallupin siitä, millaisia mielleyhtymiä treffikumppanin ammatista oikein syntyykään.

Treffeillä, varsinkin niillä ensimmäisillä, keveä keskustelu kääntyy usein melko pian työhön. Harva meistä on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, mitä uravalintamme todella kertoo meistä. Tässä muutama yleinen ammatti, joista voi päätellä kaikenlaista.

Lääkäri
Lääkäriä pidetään fiksuna ja menevänä tyyppinä. Kenties lääkäriä tapailemalla voisin itsekin tulla paremmaksi ihmiseksi. Tottahan toki tämä joka äidin unelmavävy on myös varakas, joten toivoa sopii, että hän on riittävän kiinnostava ja hyvännäköinen miesystäväksi. Ja tietenkin, että hän kiireiltään ehtii myös niille seuraaville treffeille.

Juristi

Juristi on myös rikas, mutta todennäköisesti myös täynnä itseään. Lakimiehet eivät herätä naisissa automaattisesti samanlaista ihailua, kuin lääkärit, mutta toisaalta heitä pidetään petoina sängyssä.

Liikemies
Jälleen on kyseessä rahakas vaihtoehto uudeksi kumppaniksi ja kunnianhimoakin löytyy. Mikäli liikemies ei ole tylsä tai tee työtään pelkästä rahasta, vaan on todella kiinnostunut työstään, on hän varmasti hyvä saalis.

Myyntimies
Tämä älykäs markkinoinnin erikoisosaaja saattaa olla ajoittain jopa manipuloiva. Suhteiden ylläpitäminen on tärkeää ja tyyppi viihtyy usein puhelimessa. Koska työ vaatii hyvää ihmistuntemusta ja puhelahjoja saattaa tämä karismaattinen tyyppi laittaa naisen kuin naisen pään helposti pyörälle.

Poliitikko
Ovelia, ahkeria ja fiksuja. Liika lipevyys saattaa saada treffikumppanin epäilemään puheiden totuudenmukaisuutta. Tämä tahdikas herrasmies ei välttämättä hurmaa naista heti ensitapaamisella, mutta mikäli hän käyttää asemaansa yhteiskunnan parantamiseen kannattaa se kertoa, sillä se jos mikä tekee vaikutuksen.

Muusikko

Ehdottomasti poikaystävämateriaalia, tätä vaihtoehtoa kannattaa ainakin harkita. Seksikäs, josta on myös haittaa kun hän tapaa keikalla innokkaita faneja, joiden kanssa vietetyt jatkot venyvät pikkutunneille. Tämä tyyppi on varmasti hauskaa bileseuraa, mutta saattaa pelätä sitoutumista enemmän kuin mitään muuta.

Baarimikko

Tämä, usein poikamaisen komea jätkä työskentelee baarissa. Siellä, mihin me muut menemme pitämään hauskaa. Flirttailu on osa työnkuvaa, joten sen taidon hän varmasti osaa. Baarimikon huonoja puolia ovat epäkypsyys ja mahdollinen orastava alkoholismi.

Raksamies

Oi, miten miehekäs. Jokaisen naisen kesä alkaa siitä, kun rakennusmiehet ottavat paidat pois toukokuussa. Ruskettuneet ja lihaksikkaat raksamiehet ovat mitä parasta terassiseuraa. Tämä komistus on myös hyvänä apuna kodin kunnostuksessa tai vaikka patterien ilmaamisessa. Vanhemmiten tälle köriläälle saattaa kuitenkin kasvaa kaljamaha ja selkävaivat alkaa vaivata.

Taiteilija

Mikäli tama aloitteleva kirjailija tai maalari omaa todellista lahjakkuutta se tekee varmasti vaikutuksen naisiin. Epävakaa tunne-elämä ja mielialat huolettavat kuitenkin hieman. Suurta läpimurtoa odotellessa kannattaa myös ehdottomasti hankkia leipätyö.

Opettaja

Opettajan ammatti tekee vaikutuksen ja on omiaan kasvattamaan kiinnostusta. Tämä lempeä ihanuus on varmasti hyväsydäminen ja rakastaa lapsia. Myös kärsivällisyys ja kunnollisuus nostavat tämän ammatinharjoittajan pisteitä.

Insinööri tai koodaaja

Nörtti, mutta ihastuttavalla tavalla. Hän on erittäin mukava ja jos hän sattuu olemaan vielä kuumakin, on kyseessä todellinen löytö. Teknologiafriikkien osakseen saama ihastus on yllättävän suurta, ja tilanne on todella muuttunut IT-kuplan puhkeamisen jälkeen. Sitä paitsi, tämä tietokoneajan multiosaaja voi auttaa sinua kun et ymmärrä läppäriäsi, joka vain yhtäkkiä sekosi.

Lähde: Ask Men

Kilpailut

Uusimmat