Naiset, näitä tapojanne miehet inhoavat eniten

30.05.2012 19:30 - Mikko Räsänen

Amerikkalainen nettisivusto kertoo sen, minkä monet miehet tietävät. Sivusto on nimittäin listannut ne naisten tavat, mitä miehet oikeasti pitävät ärsyttävinä.

Miehet eivät aina voi kehtaa sanoa puolisoilleen, mitkä näiden tavoista ärsyttävät. Amerikkalainen Collegecandy-sivusto listasi 12 naisten tapaa, jotka ärsyttävät miehiä.

1. Olettavat, että miehet ovat ajatustenlukijoita
Miehet eivät tiedä, että jotain ei saa tehdä tai että nainen ei pidä jostain asiasta, ellei sitä sano suoraan. Miehet eivät osaa lukea naisen ajatuksia tai aina edes eleitä, jotka naisen mielestä ovat ilmiselviä. Jos haluat miehen tajuavan jotain, on parempi sanoa se suoraan kuin luottaa siihen, että hän itse oivaltaa asian.

2. Kysymys: "Saako tämä vaate minut näyttämään lihavalta"
Tuo kysymys ärsyttää miehiä, koska siihen ei ole oikeaa vastausta. Jos mies sanoo, että "saa", voi nainen suuttua siitä, että mies juuri sanoi hänen näyttävän lihavalta. Jos mies taas vakuuttaa naisen näyttävän vaatteessa hoikalta, saattaa nainen suuttua siksi että "ai tässä vaatteessa näytän hoikalta, mutta normaalisti en?". Tähän samaan ärsytyskategoriaan kuuluu se, jos nainen valittaa ulkonäköään/painoaan/hiuksiaan/meikkiään ainoana tavoitteenaan vain keräjät valituksella mieheltään kehuja.

3. Seksin käyttäminen neuvotteluvalttina
Se ei vain ole reilua.

4. Ikinvanhojen asioiden muisteleminen
Miehet eivät koskaan kyllästy ihmettelemään naisen muistin tarkkuutta silloin kun kyse on miehen tekemistä virheistä. Nainen voi hyvin sanoa, että "muistako silloin 2009 elokuussa, ravintolassa yöllä kahden jälkeen sanoit, että...". Naisen muisti on ikuinen ja hän muistaa miehen tekemisistä ja sanomisista kaiken sellaisen, mikä voidaan tulkita loukkaavaksi, ärsyttäväksi, epäkohteliaaksi tai tyhmäksi. Ja riidan syttyessä nainen voi kaivaa näitä muistoja ammuksiksi verbaaliseen tykkiinsä.

5. Aloitteen antaminen miehelle
Monet naiset olettavat treffeillä, että mies päättää puheenaiheista, ja on siten miehen tehtävänä löytää naista kiinnostavia puheenaiheita. Tästä luonnollisesti seuraa miehille paineita.

6. Haluavat sanoa viimeisen sanan
Naiset haluavat lähes aina päästä sanomaan viimeisen sanan riidassa. Jos mies vielä sen jälkeen mussuttaa jotain tulkitaan se jo uuden riidan aloittamiseksi.

7. Laittautuminen
Joskus naiset viettävät peilin edessä paljon aikaa - miesten mielestä liian paljon. Silloin kun mies odottaa eteisessä nälkään nääntyvänä, että he pääsisivät lähtemään ulos syömään, ei häneltä liikene ymmärrystä sille, että puoliso päättää korjata jo pariin kertaan tehtyä meikkiään tai kampaustaan vielä kerran.

8. Teennäiset ystävyyssuhteet
Miehet eivät voi ymmärtää joidenkin naisten tarvetta miellyttää toisia naisia. Kun nainen kohtaa inhoamansa naisen, saattaa hän puhua tälle todella mukavasti ja ilmoittaa, että "meidän pitäisi nähdä useammin". Inhokin poistuttua mies saa kuulla, että "huomasitko miten ylimielisesti tuo puhui?" ja että "en todellakaan halua nähdäkään sitä". Miehet ovat liian yksinkertaisia harrastaakseen tämän kaltaisia pelejä ja siksi he eivät ymmärrä naisia, jotka niin tekevät.

9. Miesten mielellä pelleily
Jos naine kertoo treffeillä miehelle siitä, minkälainen hänen unelmien miehensä on, ja käykin niin, että ajan myötä mies paljastuu juuri sellaiseksi, luulisi kaiken olevan täydellisesti. Ei suinkaan. Tuossa tilanteessa nainen saattaa olettaa, että mies vain esittää - varsinkin, kun nainen on itse kertonut unelmamiehestään. Jos nämä esittämisepäilyt tulevat puheeksi, ovat miehen ajatukset kohta täysin solmussa. Millainen hänen pitäisi siis olla? Jos hän on liian täydellinen, syytetään häntä esittämisestä, mutta jos hän oikeasti on juuri sellainen, pitäisikö hänen siis esittää jotain muuta? Ehkä täydellisin mies onkin juuri sellainen, joka täyttää useimmat naisen toiveet, mutta jossa on silti pieniä puutteita. Ja nämä pienet puutteet nainen saa sitten suhteen aikana koulia miehestä mieleisikseen.

10. Juoruilu
Monet naiset rakastavat juoruilua ja tekevät sitä keskenään. Jos miehet joutuvat kuuntelemaan juoruja yhteisistä tutuista tai ihmisistä, joita he eivät edes tunne, menee heidän ärsytysmittarinsa nopeasti punaiselle.

11. Tarjoilija, lasku kiitos!
Eletään 2010-lukua, mutta silti on suuri joukko naisia, jotka eivät missään olosuhteissa suostu koskemaan yhteisen illallisen ravintolalaskuun. Useimmat miehet tarjoavat mielellään seuralaiselleen illallisen. Olisi kuitenkin suotavaa, että naiset edes ajoittain tarjoutuisivat maksamaan oman osuutensa laskusta - ainakin silloin mies saa tilaisuuden kokea olevansa herrasmies, kun hän silti ilmoittaa, että hän maksaa kaiken.

12. Muiden naisten ulkonäöstä kysely
Tämäkin on kiusallinen ansa. Monet naiset kyselevät miehiltään sitä, onko näiden mielestä joku kadulla vastaan tuleva tai tv:ssä tai lehdessä näkyvä nainen kaunis. Ongelma tulee eteen siinä, että kaikkien itsetunto ei kestä kuulla sitä, jos mies sanoo, että kysytty nainen onkin kaunis. Ja jos taas kysyjä itse pitää naista todella kauniina, mutta mies ei, tai ei uskalla myöntää sitä, saattaa edessä olla jopa riita. Mieshän nimittäin vastauksellaan todistaa, että hän on sika, jolla on kohtuuttomat kauneusvaatimukset.

Lähde. Collegecandy.com

Kilpailut

Uusimmat