Tutkimus: Lomailevilla naisilla hurja määrä yhden yön suhteita

22.06.2012 19:45 -

Tuoreen brittitutkimuksen mukaan on todennäköisempää, että naiset harrastavat yhden illan juttuja ulkomaanmatkoilla kuin kotona ollessaan.

MissTravel.com -matkailusivuston järjestämässä tutkimuksessa kysyttiin 30 000 brittinaiselta heidän seksielämistään kesälomamatkojen aikana. Peräti 40 prosenttia alle 30-vuotiaista naisista oli harrastanut yhden illan juttuja ulkomailla ollessaan. Kymmenen prosenttia näistä naisista kertoi heillä olleen jopa viisi kumppania tai enemmän viikon matkan aikana.

Kyselyssä paljastui, että on todennäköisempää, että kaikenikäiset naiset harrastavat huoletonta seksiä puolituntemattomien kanssa lomillaan kuin kotona ollessaan.

- On selvää, että naiset vapautuvat lomilla estoistaan. Matkustelu on loistava libidon nostattaja. Matkalla arkirutiini katoaa ja tekee kaikista, niin miehistä kuin naisista, alttiimpia seikkailuille, nettisivun toimitusjohtaja Brandon Wade kommentoi Daily Mailille.

Kesämatkoilla kaikki haluavat irroitella ja rikkoa kaavoja - miksei, kunhan muistaa perusasiat, kuten ehkäisyn ja yleisen turvallisuuden.

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat