Ihastuitko toiseen? Näillä ohjeilla pidät pään kylmänä

03.07.2012 21:45 - Senni Loikala

Monet parisuhteessa elävät tietävät, kuinka piinallista on ihastua johon kuhun muuhun kuin omaan kumppaniin. Onneksi kielletystä rakkaudesta humaltuminen on myös mahdollista pysäyttää.  

Lähes kaikki pitkäaikaisessa parisuhteessa olevat törmäävät ajan saatossa tilanteeseen, jossa kemiat kohtaavat jonkun aivan muun kuin oman kumppanin kanssa. Uusi ihastus voi vaania töissä, koulussa, kuntosalilla - missä vain.

Itseään ei kannata piiskata henkisesti, vaikka uusi ihminen onnistuu sieppaamaan kiinnostuksesi ja ajatuksesi siirtyvät kielletylle maaperälle. Ensimmäinen askel on myöntää, että toinen on viehättävä. Jos haluat pelastaa parisuhteesi, sinun kannattaa rajata minimiin ihastuksesi kanssa viettämä aika. Vältä etenkin niitä tilanteita, joissa olette kahdestaan - mitä isommassa porukassa olette, sitä parempi.

Tärkeintä on kuitenkin suunnata kiikarit jälleen kohti omaa kumppania. Anna aikaa kullallesi ja tehkää yhdessä asioita. Kun uusi ihastus eksyy mieleesi, pyri työntämään ajatukset hänestä taka-alalle. Usein ihastumisen selättäminen saa ymmärtämään, että ihanampaa on lähentyä sellaisen kanssa, jota jo rakastaa kuin lähteä sivupoluille.

Näistä merkeistä huomaat, jos olet ihastumassa kiellettyyn hedelmään:

1. Laskelmoit liikkumistasi ja ajoituksia vain nähdäksesi hänet.

2. Kiinnität aiempaa enemmän huomiota ulkonäköösi, jotta näyttäisit mahdollisimman hyvälle ihastuksesi silmissä.

3. Uskoudut hänelle ongelmista parisuhteessasi.

4. Flirttailet hänelle, ja kielesi muuttuu teräväksi.

5. Kun jokin vaivaa sinua, käännyt ennemmin ihastuksesi puoleen kuin puhuisit kumppanillesi.

6. Haaveilet siitä, millainen nais- tai miesystävä hän olisi, ja millainen hän on sängyssä.

7. Puhua pälpätät hänestä ystävillesi tai kumppanillesi. Myös toinen ääripää osoittaa ihastumista, jos pidät sydämesi hurmanneen henkilön täysin pimennossa muilta ihmisiltä.

8. Et pystyisi kertomaan täysin rehellisesti kumppanillesi suhteestasi ihastukseesi.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat