10 askelta onnistuneeseen peppuseksiin

19.09.2012 21:00 - Heli Thoren

Anaaliseksi voi olla todella suuri nautinnon lähde myös naiselle. Muistakaa nämä 10 periaatetta, kun päätätte kokeilla sitä.  

Myös naiset voivat saada suurta mielihyvää peppuseksistä - parhaimmillaan jopa orgasmin. Peräaukon ja vaginan välillä on lukuisia hermopäätteitä, joita stimuloimalla nainen voi saavuttaa aivan uudenlaisia nautinnon aaltoja.

Ennen peppuseksiä on hyvä ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotta molemmat osapuolet nauttivat siitä mahdollisimman paljon.

1. Peseydy huolella ennen anaaliseksiä. Näin nautit seksistä enemmän, kun sinun ei tarvitse miettiä, oletko puhdas. Ota pitkä kylpy tai lämmin suihku, joka myös samalla rentouttaa lihaksiasi.

2. Aloittakaa rauhallisesti. Esileikki on erityisen tärkeää myös ennen peppuseksiä. Kosketelkaa toisianne ja myös peräaukon seutua. Myös peräaukon kielellä kiihottaminen on hyvä tapa valmistautua anaaliseksiin.

3. Liukasteen käyttäminen tekee anaaliseksistä paljon miellyttävämpää. Sitä ei voi anaaliseksin aikana käyttää liikaa. Monet pareista pitävät anaaliseksin aikana paksummasta liukasteesta, joka ei luisu niin helposti pois.

4. Miehen kannattaa aloittaa anaalin valmistaminen itse aktiin ensin sormella. Peräaukon lihakset rentoutuvat hiljalleen, joten niitä kannattaa valmistaa tulevaa varten. Ensin peräaukkoon kannattaa työntää yksi sormi. Kun olet rentoutunut ja tottunut siihen tunteeseen, joka sormi peräsukossa aiheuttaa, voi miehesi hellästi pyöritellä sormea peräaukossasi.

5. Valitkaa hyvä asento. Monesti takaapäiin -asentoa pidetään peppuseksiin kaikkein soveliaimpana, mutta se voi samalla olla vasta-alkajalle kivulias. Valitkaa ennemmin lähetyssaarnaaja-asento, jossa nainen on alla ja mies päällä. Kun nainen makaa vatsallaan sängyllä, hän voi paremmin rentouttaa anuksensa, eikä peppuseksi aiheuta kipua.

6. Aloittakaa hitaasti. Tätä sääntöä ei voi korostaa tarpeeksi, jotta anaaliseksi on miellyttävää myös naiselle. Näin naisen peräaukko tottuu hiljalleen penikseen sen sisällä. Vedä pakaroita erilleen, jotta mies saa vietyä peniksen vaivatta sisään. Aloittakaa niin, että ainoastaan peniksen pää menee anukseen sisään.

7. Pyydä miestäsi tulemaan syvemmälle hiljalleen. Pyri olemaan rento ja muistakaa ottaa rauhallisesti. Penisen sisään vieminen saattaa kestää jotain 8 sekunnin tai viiden minuutin väliltä. Tärkein on tarkastella omia tuntemuksiasi. Aluksi saatat tuntea peräaukossa kipua tai outoa painetta. Pikku hiljaa se helpottaa, kun pääsette puuhissanne eteenpäin.

8. Kun penis on sisällä, pitäkää tauko niin, että mies pitää penistä anuksessasi. Näin voit tunnustella, miltä se tuntuu ja millaisia pisteitä penis pepussasi koskettelee.

9. Pyydä miestäsi hyväilemään sinua anaaliseksin aikana. Tämä rentouttaa sinua ja saa sinut nauttimaan enemmän. Nainen voi saada orgasmin pelkästään anaaliseksin avulla, mutta vain, jos myös vartalon muita osia huomioidaan samalla.

10. Kun lopetatte anaaliseksin, miehen pitää vetää penis ulos todella rauhallisesti, jotta se ei tuota kipua. Muistakaa, että penis on pestävä huolellisesti tai kondomi vaihdettava, jos haluatte anaaliseksistä siirtyä normaaliin yhdyntään.

Lähde: Secretsexblog.com

Kilpailut

Uusimmat