Tutkimus: Hoikat naiset parempia sängyssä

16.01.2013 11:45 - Rea Tallgren

Tuore hollantilaistutkimus väittää karusti, että hoikemmat naiset saavat pidettyä miehensä tyytyväisempänä makuuhuoneen puolella kuin kurvikkaat kanssasisarensa.

Hollantilaistutkimuksessa selvitettiin miesten seksikumppaneiden ulkonäön ja erektiohäiriöiden yhteyttä. Tutkimuksessa saatiin selville, että mitä nuorempia ja hoikempia miesten seksikumppanit olivat, sitä vähemmän heillä esiintyi erektiohäiriöitä. Mitä hoikempia miesten seksikumppanit olivat, sitä voimakkaampia olivat myös erektiot, säännöllisempää seksi ja tyydyttävämpiä orgasmit.

Tutkijoiden mukaan syitä tähän saattaa olla kaksi. Joko hoikemmat naiset ovat enemmän kosketuksissa libidoonsa ja pystyvät näin nauttimaan itse seksistä enemmän, jolloin myös kumppani nauttii enemmän. Toinen selitys saattaa tutkijoiden mukaan olla se, että hoikempia naisia pidetään viehättävimpinä.

Tutkimustulos on yllättävä, sillä useat aikaisemmat tutkimukset puhuvat sen puolesta, että miehet pitäisivät kurvikkaampia naisia seksikkäämpinä. Viime vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan kurvikas nainen herätti miehissä primitiivisiä onnentunteita ja aktivoi samoja osia aivoissa kuin kokaiinin ja heroiinin käyttö.

Mitä mieltä sinä olet, voiko tässä tuoreessa tutkimuksessa olla perää?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat