Mitä mies haluaa? Nainen, muista nämä!

25.01.2013 13:45 - Karoliina Kotala

Jotta naisen ei tarvitsisi pähkäillä jatkuvasti miesten aivoituksia, on Women's Health Magazine -sivusto kysynyt miehiltä, mitä he todella naiselta toivovat.

1. Puhu kuin mies.
Mies nauttii yhteisistä keskusteluistanne, mutta toisinaan parempi tuntien pohdintojen sijaan on mennä suoraan asiaan.

2. Tartu kädestä.
Harmillinen uskomus on, ettei mies nauti hellyydestä ja koskettelusta. Tilanne on kuitenkin päinvastainen, ja julkisetkin hellyydenosoitukset ovat todellisuudessa miehen mieleen.

3. Kehu.
Miehet ilahtuvat kauniista sanoista yhtä paljon kuin naisetkin, joten kehu häntä työsaavutuksesta, hyvästä paitavalinnasta tai vaikkapa reippaasta salitreenistä.

4. Naura.
Naisen huumorintaju on miehelle erityisen tärkeä. Jos siis nautit rakkaasi vitseistä, osoita hänelle, että osaat hullutella hänen kanssaan.

5. Neuvo.
Miehet eivät osaa lukea ajatuksia, joten näytä hänelle kädestä pitäen mistä pidät lakanoiden välissä.

6. Ota ohjat.
Sängyssä moni mies nauttii siitä, että nainen ottaa ohjat. Yllätä siis rakkaasi villillä sessiolla, jossa miehellä ei ole valinnanvaraa.

7. Aikuisviihde.
Jos miehesi nauttii aikuisviihteen seuraamisesta, tee harrastuksesta yhteinen juttunne, ettei tavasta tule teitä erottava tekijä.

8. Valot päälle.
Mies nauttii alastoman naisen vartalosta, mutta ennen kaikkea siitä, että nainen on tyytyväinen vartaloonsa ja kantaa sen ylpeänä.

9. Esileikki.
Edelleen väärä uskomus on, etteikö mies nauttisi esileikistä tai pitäisi sitä tärkeänä. Rauhallinen esileikki ei kuitenkaan tee hyvää vain naiselle, vaan se antaa miehelle muun muassa parempaa kestävyyttä seksiä varten.

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat