Miesten oikeat mieltymykset naisiin paljastuivat: 'Haluan huonon kokin'

19.02.2013 11:45 - Rea Tallgren

Cosmopolitan on koonnut useilta miehiltä rehellisiä vastauksia siitä, millaiset ominaisuudet naisessa tekevät vaikutuksen. Joukkoon on mahtunut todella yllättävääkin tietoa. 

Naiset olettavat monesti miesten haaveilevan kodinhengettäristä, jotka eivät koskaan väitä heille vastaan ja osaavat kokata taivaallista ruokaa: Totuus saattaa kuitenkin itseasiassa olla aika kaukana siitä. 

1. "Haluan huonon kokin. Tuolloin naiseen saattaa ehkä jopa tehdä vaikutuksen minun surkeat kokkailuni."

2. "Haluan naisen, jonka kanssa voin olla eri mieltä. Mikäli nainen osaa perustella kantansa, saamme aikaan mielenkiintoisia väittelyjä. Erimielisyydet pitävät homman mielenkiintoisena."

3. "Haluan naisen, joka ei ole huono ja lapsellinen häviäjä. Kaikki ei aina voi mennä hänen tavallaan, ja sellaisissa tilanteissa on osattava käyttäytyä."

4. "Haluan, että nainen painostaa minua etenemään urallani. Tarvitsen vahvan ihmisen, joka pitää huolen siitä, että en tee mitään puolivillaisesti, vaan saan itsestäni irti 100 prosenttia."

5. "Haluan naisen jonka kanssa voin seikkailla. Vaikka meillä olisi kuinka kivaa yhdessä, rutiinit tylsistyttävät. Oli se sitten laskuvarjohyppäystä tai vain spontaani retki eläintarhaan, on kaikki impulsiivinen hyvästä."

6. "Haluan naisen, joka ymmärtää, että meillä miehillä on omat, miesten juttumme. Meidän ei tarvitse olla kiinnostuneita kaikesta siitä, mistä naisemme ovat, eikä meidän tarvitse kaikkea sitä ymmärtää."

7. "Haluan, ettei nainen ole mustasukkainen minusta. Mustasukkaisuuden puute parisuhteessa kertoo minusta siitä, että nainen luottaa suhteeseemme ja ennen kaikkea itseensä."

8. "Haluan naisen, joka on kokenut elämässään vaikeita ja selvinnyt niitä. Jokainen, joka on omien koettelemuksiensa takia parempi ihminen, on tutustumisen arvoinen."

9. "Haluan naisen, joka hurmaa ystäväni. Olen valmis sitoutumaan silloin, kun kaverini tulevat sanomaan minulle jostakin naisesta, että hän on siisti tyyppi."

10. "Tärkeintä minulle on, että nainen rakastaa minua kaikkine vikoineni ja juuri sellaisena kuin olen."

11. "Tieto ja älykkyys on seksikästä. Jos nainen on älykkäämpi kuin minä, on se suunnaton plussa. Hänen täytyy kuitenkin olla myös vaatimaton, jotta uskallan keskustella hänen kanssaan asioista."

12. "Haluan naisen, joka tukee minua kaikessa, mitä teen. Meidän ei tarvitse olla kiinnostuneita samoista asioista, mutta hänen täytyy arvostaa niitä asioita, joissa minä haluan tulla hyväksi. Kun tämä on kohdallaan, uskon, että voisin sitoutua."

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat