Nainen, 6 ohjetta mielenräjäyttävään seksiin

25.03.2013 13:45 - Karoliina Kotala

Huffington Post -sivuston asiantuntijat paljastavat tärkeimmät neuvot, joiden avulla tavoitella taivaallista seksikokemusta.

1. Älä vähättele tarpeitasi.
Naisilla on toisinaan tapana saada itsensä uskomaan, että he voivat hyvin tyytyvä vähempään. Miellyttämisen sijaan naisen tulisi ajatella itsensä tasavertaisena, sillä tyytymättömyys seksiin alkaa pian vaikuttaa myös suhteeseen.

2. Puhu tarpeistasi.
Jos et pysty sanomaan kumppanillesi mitä haluat sängyssä, ei seksi voi olla erityisen hyvää. Hyvä seksi vaatii luottamuksen, joten kerro kumppanillesi mitä haluat.

3. Hyväksy vartalosi.
Upean seksin aikana ei voi keskittyä muuhun kuin hyvään oloon, mutta jos mieltäsi painaa oma vartalosi ja sen epäkohdat ei lopputulos voi olla hyvä. Kun itse nautit kehostasi, nauttii siitä myös kumppanisi.

4. Älä käytä seksiä välineenä.
Älä koskaan kiristä seksillä tai käytä sitä palkkiona. Se on alentavaa miestä kohtaan, emmekä saa tehdä yhteisestä nautinnosta palkintoa tai kieltäytyä siitä rangaistuksena.

5. Muista huumori.
Seksissä on kyse yhteydestä ja intohimosta, mutta myös hauskanpidosta. Muista siis huumori ja katso, ettei siitä tule ankeaa suorittamista.

6. Anna ja saa.
Seksi on parhaimmillaan silloin, kun kumppanit haluavat miellyttää toisiaan. Älä siis keskity vain omaan nautintoosi, vaan pidä rakastasi hyvänä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat