Mies! 4 asiaa, joita ehdottomasti kannattaa välttää naisen kanssa

27.03.2013 13:15 - Karoliina Kotala

Asiantuntijat opastavat miehiä naistentapailun saloihin muistuttamalla neljästä asiasta, joita ei koskaan tulisi tehdä naisen kanssa.

1. Älä puhu seksistä.
Seksi ei ole hyvä puheenaihevalinta ensimmäisillä tapaamiskerroilla. Aikuinen, itsenäinen nainen ei halua tuntea oloaan seksiobjektiksi. Älä siis retostele seksikumppaneillasi tai -kokemuksillasi.

2. Älä ole negatiivinen.
Älä keskity asioihisi elämässä, jotka ovat huonosti. Kaikilla on murheita ja huolia, mutta treffit eivät ole paras paikka niistä avautumiselle. Lisäksi positiivisuus antaa kuvan tasapainoisesta ihmisestä, jonka kanssa vastoinkäymisistä selvitään yhdessä.

3. Älä puhu ex-rakkaastasi.
Olipa suhteesi ex-rakkaaseesi millainen hyvänsä, älä puhu siitä uudelle tuttavuudelle. Se vain antaa kuva siitä, ettet ole vielä likimainkaan toipunut erostasi. Keskity siis asioihin, jotka tapahtuvat elämässäsi nyt.

4. Älä ole töykeä.
Käyttäydy hyvin paitsi treffikumppanillesi, niin myös tarjoilijalle, kassaneidille ja kaikille joiden kanssa olet tekemisissä. Nainen haluaa suhteen ihmisen kanssa, joka on lämmin, ymmärtävä ja huomaavainen.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat