Upean naisen voi dumpata - mutta vain kerran

06.04.2013 12:15 - Rea Tallgren

Voicen uutistoimittaja Rea on city-sinkku ja oman aikansa Bridget Jones, jolle sattuu ja tapahtuu.

En ole suuri toisten mahdollisuuksien ystävä. Minusta luottamus ja kunnioitus ovat parisuhteen pohja, ja jos ne menettää, ei ole paluuta menneeseen. Tai mikäli on, on tie hyvin pitkä ja niin kivinen, ettei minusta ole sitä kulkemaan.

Ehdottomia toisen mahdollisuuden tuhoajia ovat pettäminen tai törkeiden temppujen tekeminen. Jokainen tietenkin määrittää törkeiden temppujen rajan itse, mutta minulla ne tarkoittavat esimerkiksi valehtelemista jostakin isosta asiasta tai lyömistä. 

Olen pyrkinyt ajattelemaan parisuhteita hyvin armottomillakin periaatteilla. En voi ymmärtää on/off-suhteita, joissa vähintään toinen osapuoli kärsii jatkuvasti pelätessään, miten toinen mokaa tällä kertaa ja kuinka kauan onnea ja auvoa voi kestää ennen seuraavaa eroa. Minusta huonoon suhteeseen jääminen kertoo monissa tapauksissa vain heikosta itsetunnosta - siis siitä, ettei uskalleta ottaa hyppyä tuntemattomaan. 

Jokainen meistä tulee jossain vaiheessa elämäänsä jätetyksi. Jokainen joutuu pettymään. En kuitenkaan ymmärrä, miksi ihmiselle, joka on satuttanut sinua kenties pahemmin kuin kukaan muu, tulisi antaa mahdollisuus tehdä sama myös uudemman kerran. 

Seuraavan kerran kun sinua huonosti kohdellut, sinut selityksittä dumpannut, sinulle useita kertoja oharit tehnyt kundi soittaa sinulle yöllä humalassa ja vannoo ikuista rakkauttaan, katso peiliin. Siellä, rinnan alla, sinulla sykkii sydän, joka ei ansaitse särkyä saman kusipään toimesta enää kertaakaan. 

Sano itsellesi: "Upean naisen voi dumpata - mutta vain kerran" ja paina punaista luuria. 

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat