Ihastuksen ja rakkauden pieni, suuri ero

20.04.2013 12:15 - Rea Tallgren

Voicen uutistoimittaja Rea on city-sinkku ja oman aikansa Bridget Jones, jolle sattuu ja tapahtuu.

Mistä tietää ihastuksen ja rakastumisen eron? Perhoset lepattavat vatsassa molemmissa tapauksissa. Vaaleanpunaiset lasit ovat kuin silmille liimatut hurmaavan tapauksen sattuessa kohdalle jo ensimmäisten treffien jälkeen. Kaikki mitä toinen sanoo tuntuu ainutkertaiselta jo muutaman tapauksen jälkeen, ja kun se vielä on paras suutelijakin ikinä .. pakko kai tämän on olla rakkautta?

Ei. Minun mielestäni rakkaudella ja ihastuksella on selkeä ero. Ihastuminen on helppoa. Se saattaa tapahtua salamannopeasti. Toisessa saattaa saada jalat alta hänen tapansa puhua, hänen tuoksunsa, hänen naurunsa, hänen vilkkuvat silmänsä ja naurunrypyt silmäkulmissa. Ensimmäinen suudelma saattaa saada jalat alta ja tekstiviesti saada sydämen hyppimään kuin laukkakisassa. Silti kyse ei ole rakkaudesta.

Ihastumisessa on kyse siitä, että kaikki toisessa ihmisessä on upeaa ja ainutlaatuista. Hän on virheetön, täydellinen, Luojan lahja maailmalle, ja sinä olet onnekas saadessasi herätä hänen vieressään tai lukea hänen tekstiviestejään.

Rakastumisessa kyse on siitä, että toinen on kaikkea muuta kuin täydellinen. Hän pieree, röyhtäilee, mokailee, unohtaa tekstata sinulle eikä aina tuoksukaan hyvältä.

Ja silti, sinä et haluaisi olla kenenkään toisen kanssa.

Kilpailut

Uusimmat