Nainen, oletko parisuhteessa? Älä tee näitä mokia

23.04.2013 19:45 - Reija Saarinen

Parisuhteelle ei ole olemassa käsikirjaa, mutta on olemassa muutamia asioita joita parisuhteessa olevan kannattaa välttää.

Päättyvätkö suhteesi aina ennen kuin ehtivät kunnolla alkaakaan? Saattaa olla, että tämä johtuu käytöksestäsi. Näihin yleisimpiin suhteen tappajiin syyllistyy moni.

Flirttaat muiden kanssa

Muiden kanssa flirttaaminen ei ole suotavaa, edes silloin kun haluat tehdä kumppanisi mustasukkaiseksi. Mietippä asiaa omalle kohdallesi. Miltä sinusta tuntuisi, jos miehesi flirttailisi muille naisille nenäsi edessä? Tuskinpa kovinkaan hyvältä.

Muutut vaativaksi

Liian huomionhakuinen nainen ei kiinnosta. Siinä, että halut poikäystävältäsi hieman huomioita ei ole mitään vikaa, sen on täysin luonnollista. Älä kuitenkaan muutu yhdeksi heistä, jotka eivät malta olla poikaystävästään erossa edes muutamaa tuntia.

Et huolehdi itsestäsi

Kauneus ei ole kaikki kaikessa, mutta se on asia johon hän sinussa ensimmäisenä kiinnitti huomiota. Pidä siis itsestäsi huolta. Jos teet häneen vaikutuksen, hän tekee samoin sinulle. Jos näin ei tapahdu, anna hänen kuulla siitä.

Pidät puolisoasi itsestäänselvyytenä

Parisuhde vaatii kovaa työtä. Älä pidä kumppaniasi itsestäänselvyytenä. Sinun täytyy edelleen näyttää hänelle, että rakastat häntä. Jos olet jatkuvasti kiinnostuneempi töistäsi tai illanvietoista kavereiden kanssa kuin omasta miehestäsi, on loppu lähellä.

Unohdat seksin

On selvää, että suhteen alkuaikoina peuhataan kuin pienet puput, mutta jokainen meistä tietää, että tämä ei kestä ikuisesti. On selvää, että parisuhteessa tulee aikoja jolloin seksi ei kerta kaikkiaan kiinnosta. On kuitenkin tärkeää, että muistat antaa aikaa myös seksielämällenne. Asiantuntijoiden mukaan seksiä tulisi harrastaa kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Etsi siis aikaa petipuuhiin myös kiireisen arjen keskellä.

Lähde: Femalefirst

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat