5 käsittämättömintä valhetta, jotka miehet ovat sanoneet naisille saadakseen heidät sänkyyn

08.05.2013 22:15 - Karoliina Kotala

Tunnetusti miehet ovat kautta aikain käyttäneet mitä erikoisempia keinoja ja selitysiä hurmatakseen naisia. Alla kooste viidestä käsittämättömimmästä valheesta, joita miehet ovat kertoilleet naisille saadakseen heiltä jalat alta.

1. Eräs 18-vuotias nuori mies päätti hurmata ihastuksensa murtautumalla jättimäiseen linnaan, tuomalla sinne tavaroitaan ja väittämällä sitä omakseen. Todd D. Blauvelt -niminen mies väitti naiselleen perineensä isoisältään suunnattoman linnan ja kutsui sinne paitsi ihastuksensa, myös tämän vanhemmat, jotka suostuivat kutsuun. Idylli uudessa kodissa kesti kuitenkin vain yhden tunnin, ennen kuin huvilan miljonääriomistajat saapuivat takaisin linnaansa.

2. Michael Santos -niminen mies halusi tehdä vaikutuksen naiseensa osoittamalla tälle osaavansa lentää lentokonetta. Humalassa ollut Santos ajoi rakkaansa kanssa lentokentälle, hyppäsi lähimpään lentokoneeseen ja yritti nousta sillä lentoon. Kone syttyi kuitenkin tuleen ennen ilmaan nousua. Mies olisi jopa päässyt pakoon poliisia, ellei hän olisi kehuskellut ihmisille varastaneensa lentokoneet. Parhaillaan Santos istuu vankilassa neljän vuoden tuomiotaan.

3. Roger Day -niminen mies halusi naisensa pitävän tätä sankarina ja valehteli ansioistaan sodassa. Dayn kohdatessa ihastuksensa hän kertoili tälle tarinoita sotasankaruudestaan, mutta ilmoitti jokaisen 17 ansiomitalistaan joutuneen varastetuksi. Nainen kuitenkin otti myöhemmin tehtäväkseen etsiä miehelleen korvaavat mitalit ja saikin lopulta hommattua ne. Day päätyikin lopulta veteraanien marssille killuttimet kaulassaan. Valitettavasti kukaan ei uskonut miehen ansainneen 17 ansiomitalia, joihin edes Rambo ei pystyisi. Day napattiinkin paraatista suoraan poliisin huostaan, sillä ansiomitaleiden käyttä niitä ansaitsematta on rikos.

4. Jeffery Siegel -niminen mies halusi esittää naiselleen suurempaa sankaria kuin olikaan, ja päätti lavastaa puukkotappelun, jossa itse olisi sankari. Siegel päätti tehdä ihastukseensa vaikutuksen järjestämällä treffit, jossa pelastaisi naisensa puukottajalta. Mies palkkasi ystävänsä mustassa asussa odottamaan puiston varrella, josta pari kävelisi ohi. Tilanne sai kuitenkin ei-toivotun käänteen, kun nainen näki hyökkääjän tulevan ja päätti juosta karkuun soittaen poliisit paikalle. Pelastaakseen kasvonsa Siegel odotti poliisien tulevan paikalle, sepitti heille tarinan siitä, kuinka karkotti hyökkääjän ja tarinoi jopa itse joutuneensa puukoniskujen uhriksi. Ennen poliisien tuloa mies oli viillellyt itseään näyttääkseen tappeluun joutuneelta. Poliisille sepitys ei kuitenkaan mennyt läpi, sillä Siegel oli vaikuttanut liian hermostuneelta. Mies myönsikin lopulta huijauksensa.

5. Howard Walmsley halusi tehdä vaikutuksen naiseensa ja päätti valehdella tälle voittaneensa lähes kymmenen miljoonaa euroa lotossa. Mies vei kuitenkin juonen niinkin pitkälle, että sepitti saman tarinan usealle eri pankille ja nosti niistä jättimäiset lainat. Lisäksi Walmsley jopa vakuutti autofirman lainaamaan hänelle Jaguaria ja arkkitehdin suunnittelemaan parin tulevan unelmakartanon. Walmsley päätyi pian myös huijaamaan rajaa läheisiltään. Ajan kuluessa mies jäi kiinni huijauksestaan ja päätyi vankilaan.

Lähde: Cracked

Kilpailut

Uusimmat