Iskuvinkit ylipainoisille naisille - 15 ohjetta miesten villitsemiseen

15.05.2013 17:45 - Rea Tallgren

Omia parhaita puoliaan korostamalla kuka tahansa voi tulla miestennielijäksi.

Vaikka ylipaino saattaa helposti vaikuttaa itsetuntoon, ei sen kannattaisi antaa tehdä niin. Esimerkiksi liikakilot naisella eivät todellakaan tarkoita, että miehet eivät voisi viehättyä hänestä.Ylipainoisten naisten kannattaa korostaa parhaita puoliaan ja uskoa itseensä. Loppu on helppoa kuin heinänteko!

Lue ohjeet onnistuneeseen kumppanin löytämiseen alta.

1. Jos olet viisi kiloa ylipainoinen, lopeta lukeminen tähän. Et ole ylipainoinen, eikä viisi kiloa merkitse mitään. Jos luulet muutaman kilon vaikeuttavan puolison etsintääsi, lienee ongelma todellisuudessa itsevarmuudessasi tai tarkemmin sen puutteessa. On olemassa lukuisia kuvankauniita hoikkia naisia, jotka ovat yksin vain siitä syystä, että ovat niin epävarmoja itsensä ja ulkonäkönsä suhteen. Muista vanha sanonta siitä, että ulkonäkö huomataan, mutta itsevarmuuteen ihastutaan.

2. Korosta aina parhaita puoliasi. Jos et ole tyytyväinen vartaloosi, korosta vaikkapa upeita huuliasi, tai kauniin värisiä silmiäsi. Mikäli sinulla on täydelliset hampaat, hymyile usein.

3. Pukeudu parhaimpiisi. Älä ajattele, että vain koska olet iso, sinun täytyy pukeutua telttoihin ja säkkeihin. Isoille naisille on päivä päivältä tarjolla enemmän vaatteita, jotka näyttävät upean naisellisilta ja korostavat heidän kurvejaan hyvällä tavalla.

4. Hanki itsellesi upea kampaus. Hiukset ovat asia, johon ihmiset monesti kiinnittävät huomiota. Tee hiuksistasi terveen ja kiiltävän näköiset. Mikäli sinulla on tylsä hiustyyli, kokeile jotain täysin uutta ja räväkkää. Saat uudesta kampauksesta lisää itsevarmuutta.

5. Asenteesi kertoo sinusta paljon. Seiso selkä suorassa, ja kävele huoneeseen leuka pystyssä. Älä jää seinäruusuksi, vaan hymyile ja anna itsestäsi helposti lähestyttävä vaikutelma.

6. Älä odota, että mies tulee puhumaan sinulle. Mene sinä rohkeasti juttelemaan hänelle! Voit aloittaa keskustelun tuntemattomankin miehen kanssa esimerkiksi kassajonossa. Älä näytä tympeältä, vaan heitä ilmaan kevyt vitsi, ja katso oletteko samalla aaltopituudella. Älä ota asioita liian vakavasti; kevytkin sananvaihto ja flirtti piristää päivääsi.

7. Jos olet vilkuillut jotakin miestä jo pidempään, odota kunnes hän on yksin. Yksinolevalle on aina helpompi mennä juttelemaan kuin isossa porukassa olevalle. Voit aloittaa keskustelun vaikkapa puhumalla säästä. Jos teillä synkkaa, keskustelu siirtyy pian omille raiteilleen.

8. Ole ystävällinen kaikille. Miehiin tekee vaikutuksen avoin ja mukava nainen, joka tulee toimeen ihmisten kanssa.

9. Älä stressaa liikaa painostasi. Mies kyllä näkee, että sinulla on ylipainoa. Älä siis turhaan käytä energiaa siihen, että vaikuttaisit laihemmalta kuin oletkaan. Ole mieluummin ylpeästi sitä mitä olet!

10. Älä jää haikailemaan sellaisen miehen perään, joka ei selvästikään ole kiinnostunut sinusta. Siirry tuolloin eteenpäin ja silmät avoimina kohti uusia uroksia. Mielenkiinnottomuus ei luultavasti edes johdu painostasi, vaan lähes aina siihen on jokin muu syy.

11. Yritä jutella monien miesten kanssa joka päivä. Näin saat harjoitusta ja lisäksi tuplaat tai jopa triplaat mahdollisuutesi tavata jonkun potentiaalisen, jonka kanssa juttelu viekin jo aivan omiin sfääreihinsä.

12. Pyydä juttutuokion lomassa miehen puhelinumeroa. Muista, ettet ala pitää yhteyttä liian aktiivisesti, ainakaan mikäli mies ei tee samoin. Soittaminen on aina fiksumpaa kuin tekstailu, koska se antaa sinusta itsevarmemman kuvan ja puhelu saattaa myös helposti venyä pitkäksikin.

13. Flirttaile kainosti. Jos koeat flirttailun teennäiseksi, kehu miestä aidosti. Voit sanoa hänelle, että hänellä on miehekäs ääni tai ystävällinen nauru. Mikäli mies kehuu sinua takaisin, on hän aito herrasmies.

14. Ymmärrä, milloin mies on kiinnostunut sinusta. Jos mies haluaa selvästi saada sinut nauramaan, jos mies jää kiinni tuijottamisestasi, mikäli mies flirttailee sinulle ja hakeutuu jatkuvasti seuraasi, hän on hyvin luultavasti ihastunut sinuun. Toimi siis, äläkä anna tilaisuuden mennä ohi!

15. Mikäli käyt miehen kanssa treffeillä, eikä hän sen jälkeen jatka yhteydenpitoa sinun yrityksistäsi huolimatta, siirry seuraavaan. Hän ei siinä tapauksessa ollut sinulle se oikea.

Sen oikean löytäminen ei ole helppoa kenelläkään painosta tai ulkonäöstä riippumatta. Ja vaikka helposti ajattelet, että ylipaino vaikeuttaa rakkauden löytämistä, on myös miehiä, jotka haluavat mielummin naisensa olevan naisellisen pyöreä kuin hoikka. Voicekin kertoi taannoin useita syitä, miksi pullukasta saa paremman tyttöystävän kuin laihasta naisesta. Lue juttu täältä.

Lähde: Just For Me Today

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat