Pese pyykit, saat seksiä - brittitutkimus kartoitti, miten miehet saadaan innostumaan kotitöistä

23.05.2013 23:15 - Reetta Haverinen

Uusi tutkimus osoittaa, että lupaus seksistä voi houkutella laiskimmankin sohvaperunan heiluttamaan mopin vartta tai lajittelemaan likapyykkiä.

Haluatko saada kumppanisi hoitamaan ilolla osuutensa kotitöistä? Brittitutkimus on kartoittanut, miten se onnistuu.

Tuoreen tutkimuksen mukaan yksi tehokkaimmista keinoista saada mies tarttumaan tuumasta toimeen, on luvata hänelle seksiä. Kaksi kolmasosaa brittinaisista paljastaa, että lupaamalla kumppanille lakanajumppaa makuuhuoneen puolella, he saavat miehensä ahertamaan kotitöiden parissa. Harva kaksilahkeinen ei pysty vastustamaan petipuuhia. Roskapussien ulosvienti ja mattojen tamppaaminenkin alkaa maistua, kun mielessä siintää kuva lemmenleikeistä makuuhuoneen puolella.

Miehillä on toinen taktiikka

Miehet taasen eivät käytä seksiä lahjomiseen. Ainoastaan 11 prosenttia miehistä kertoi, että he voisivat luvata kumppanilleen seksiä palkintona. Miehet lupasivat naisilleen seksiä lähinnä vain siinä tapauksessa, jos he saivat tuijottaa ensiksi esimerkiksi jalkapallomatsia televisiosta.

Vaikka naiset ja miehet ajattelevat asiasta eri tavoin, silti kahdeksan kymmenestä britistä pitää seksiä täysin hyväksyttävänä palkintona. Oli kyseessä sitten palkka kotitöistä tai pelkkä lepyttelylahja.

Lähde: Femaile First

Kilpailut

Uusimmat