Kumpi on naisella seksikkäämpi, hame vai housut? Suomalaismiehet paljastivat totuuden

13.06.2013 11:15 - Karoliina Kotala

Miehen puhetta -juttusarjan viimeisimmässä osassa ansioitunut miesraati puhuu suunsa puhtaaksi naisten tyylistä.

Totuuden miesten todellisista aivoituksista kertova miesraati pohtii tällä kertaa naisen ulkonäköä ja asuvalintoja. Lukijan kysymys kuuluu: Kumpi on naisella seksikkäämpi; hame vai housut?


Lauri, 25, sinkku:

Tähän ei ole selkeää vastausta. Linjakas hame on seksikäs, mutta liian lyhyt hame näyttää mielestäni  vain tyrkyltä tai halvalta. Myönnetään, että tietyissä tilanteissa lyhyt hame voi olla erittäin seksikäs, mutta se on... no sanotaan vaikka, että se on erilaista seksikkyyttä ;) Hameessa on sekin kiva puoli, että niitä - ainakin ikäisilläni - näkee yllättävän harvoin. Talvella housut ja kesällä shortsit. Hame on mukavan seksikäs piristys.

Housujen seksikkyyteen liittyy pari asiaa. "Tavallisia" housuja (esimerkiksi farkut) käytettäessä seksikkyys riippyy yleensä siitä miten ne istuvat, toisin sanoen miltä pylly niissä näyttää. Se taas on sitten mielipidekysymys minkälainen on paras pylly. Ei tietenkään pidä unohtaa pieruverkkareita. Niissä on sitä jotain. Kun nainen käyttää puvunhousuja, käyttää hän silloin yleensä myös housuihin kuuluvaa yläosaa. Pukunaisessa on jotain todella seksikästä ja puvunhousuissa lähes pylly kuin pylly näyttää hyvältä.

Nyt kun katson vastaustani, niin lopputulos on tämä: Jos pylly näyttää asusteessa hyvältä, eikä ole liikaa esillä, niin se on seksikästä. Hame tai housut - ihan sama.


Johannes, 34, naimisissa, pieni lapsi:

Hame. Piste. Hame. Kireät ja takapuolesta puristavat housutkin toimivat kyllä, mutta hameen kanssa on vaan aina se seikka, että se on keskeltä avoin.


Santeri, 37, naimisissa:

Yleensä hame - ainakin jos se on lyhyt tai puolipitkä. Maxi-pituisten hameiden ja seksikkyyden välistä yhteyttä en ole vielä löytänyt. Tosin housuissakin on puolensa, koska istuvat housut, jotka korostavat kantajansa takapuolta ovat kyllä kiistatta seksikkäät.

Miehen puhetta -juttusarjan edellisen osan voit lukea täältä.

Etsimme jatkuvasti uusia aiheita ja konkreettisia kysymyksiä naispuolisilta lukijoiltamme. Mitkä asiat miehen käytöksessä askarruttavat? Mitä miehet todella ajattelevat naisista? Kysymyksiä voit kirjoittaa alla näkyvään Kommentit-kenttään tai sähköpostilla suoraan juttusarjan tuottaja Karoliina Kotalalle (etunimi.sukunimi@voice.fi), ja me kysymme parhaat puolestasi.

Kilpailut

Uusimmat