Mielessä yhden yön suhde? Vältä näitä tyyppejä

20.07.2013 14:15 - Senni Loikala

Lovepanky-sivusto listaa tyyppejä, jotka kannattaa pitää suosiolla kaukana sängystään. Vai miten suhtautuisit pomoosi yhteisen yön jälkeen?

Monesti on viisasta olla valikoiva siitä, kenet päästää vällyjensä väliin. Yhden yön suhteet voivat kuitenkin toimia joissain elämäntilanteissa. Nämä seitsemän tyyppiä on kaikkien hyvä käännyttää makuuhuoneesta, jos he ovat sinne saakka päässeet.

1. Entinen mies- tai naisystäväsi. Vaikka vanha suola janottaisi, kannattaa taakse jätetyt ihmissuhteet unohtaa. Usein sänkytemmellys entisen kumppanin kanssa johtaa tilanteeseen, joissa tunteet toista kohtaan heräävät uudelleen, joskus jopa hämmentävällä tavalla.

2. Pomosi tai työkaverisi. Työpaikalta harvoin todella löytää elämänsä miestä tai naista. Varsinkin yhden yön suhteet pomon tai työkaverin kanssa ovat kohtalokkaita. Ikävimmässä tapauksessa sinusta lähtee liikkeille huhuja, jos et jatkossa vastaa toisen osapuolen seksuaalisiin haluihin.

3. Paras ystäväsi. Pieni flirttailu ystävän kanssa saattaa piristää päivääsi. Jos kuitenkin päädyt kuomasi sänkyyn, välit harvoin palaavat täysin entiselleen. Välillänne on jatkossa aina omituinen vire, ja joskus ihmissuhde päättyy kokonaan.

4. Varatut ja naimisissa olevat henkilöt. Jos aiot harrastaa sänkyhuveja varatun ihmisen kanssa, kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen tositoimia. Usein syyllisyys painaa jälkikäteen omaatuntoa. Lisäksi olet todennäköisesti aina vain se toinen nainen, tai saatat päätyä ikävään kolmiodraamaan.

5. Sinuun ihastuneet ihmiset. Saat todennäköisesti jatkossa pitkiä silmäyksiä, jos päästät sinuun retkahtaneen kaverin liian lähelle. Nyt puhutaan siis siitä tyypistä, jota kohtaan sinä itse tunnet pelkkää kaveruutta. Hänestä saattaa jatkossa tulla myös hyvin omistushaluinen.

6. Ystäväsi rakastaja. Ajatus kaverin vetävästä kavaljeerista omassa sängyssä on varmasti kutkuttava, mutta käytännössä petipuuhat hänen kanssaan aiheuttavat ongelmia. Näin tehdessäsi puukotat ystävääsi selkään. Kun totuus selviää, tieto yhden yön suhteestasi kiirii todennäköisesti myös muiden korviin eikä sinuun luoteta vastaisuudessa.

7. Suurin vihollisesi. Jos joudut viettämään olosuhteiden pakosta aikaa vihamiehesi kanssa, kannattaa tilanteen päätymistä intohimon syövereihin välttää. Liika spontaanius saattaa jäytää mieltäsi seuraavana aamuna.

Katso loput "ehdoton ei" -listalla olevat tyypit täältä.

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat