5 merkkiä, jotka paljastavat kumppanisi olevan tyytymätön suhteeseen

21.07.2013 22:15 - Laura Sulkava

Opi tunnistamaan rivien välistä kyllästymisen merkit.

Joskus teot puhuvat puolestaan. Seuraavista voit päätellä toisen tyytymättömyyden suhteessanne.

1. Kyselyikä

Tehtyäsi päivän askareet lysähdät sohvalle jäätelöpaketti sylissä ja alat katsella lempisarjaasi televisiosta. Toinen puoliskosi kyselee vähän väliä epämääräisiä kysymyksiä kadonneesta shampoosta, uusien pattereiden ostamisesta tai suoristusraudan käyttötavoista. Vaikka siltä tuntuu, hän ei yritä olla ärsyttävä, vaan yrittää epätoivoisesti hakea huomiota.

2. Hiljaa hiiskumatta ruokapöydässä

Ensimmäisellä kerralla saattaa olla mukavaa syödä joskus hiljaa, mutta pidemmän päälle on huono merkki, ettei ole toiselle mitään sanottavaa.

3. "Kävimme tämän läpi jo aikaisemmin"

Kukaan ei voi väittää nauttivansa toisen kanssa väittelystä, mutta välillä se on välttämätöntä. Jos tuntuu, että vastapuoli tyrmää heti alkuun keskustelun aloituksesi ilman asian läpikäymistä, saattaa kyse olla piittaamattomuudesta. Jos hän ei jaksa välittää tunteistasi, hän ei myöskään jaksa selvittää asiaa.

4. Työkaverin elämän yksityiskohdat ovat selvillä

Ystävälliseltä kuulostavat yksityiskohdat vastakkaista sukupuolta edustavasta työkaverista ovat jossain vaiheessa liikaa. Miksi hän tietää kaiken ruokavalion yksityiskohdista, parisuhdehuoliin ja kuolleeseen sukulaiseen? Kasvanut kiinnostus ystävää kohtaa saattaa kertoa, että suhteestanne puuttuu jotain, mitä hän etsii työkaveristaan.Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että partnerisi olisi pettämässä sinua.

5. Pakkomielteinen elektroniikan hankkiminen

On havaittu, että ihmisen epäturvallinen olo suhteessa heijastuu ostokäyttäytymiseen. Rahaa kulutetaan enemmän tavaroihin, jos suhteen arvo on niin sanotusti kokemassa inflaation.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat