Pilaako kaukosuhde seksielämän? 5 vinkkiä elävöittämään yhteydenpitoa

05.10.2013 17:15 -

Kaukosuhde  voi aiheuttaa parisuhteen kariutumisen. Helpoilla keinoilla myös etäsuhteeseen saa uutta potkua myös seksiin. 

Pitkä välimatka voi tappaa hyvänkin parisuhteen. Fyysisen kontaktin puute voi pahimmillaan näivettää rakkauden täyteisenkin elämän. Kun pitkä välimatka on osa todellisuutta, kannattaa suhteen elävöittämiseksi ottaa mukaan nykyteknologian tarjoamat työkalut.

Seksiä voi nimittäin harrastaa muutenkin kuin fyysisesti lähekkäin olemalla. Vaatii vain hieman erilaista rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta tarttua puhelimeen ihan uudenlaiset asiat mielessä. Love Systems -järjestön puheenjohtaja Nick Savoy on antanut viisi kätevää vinkkiä siihen, kuin seksiä voi ylläpitää välimatkasta huolimatta.

Tuhmat puheet kännykässä

Päivittäisten kuulumisten kyseleminen on ihan ok, mutta useimmat meistä kaipaavat päivittäisin paljon muutakin. Puhelinkeskustelua voi värittää rohkeammillakin käänteillä. Aluksi kannattaa asettua mukavaan asentoon. Ja sitten valita tapahtumapaikka tai -hetki, jonka molemmat voivat kuvitella.

- Puhelimessa puhuminen on hienoa, koska voit kuulla kumppanisi äänensävystä hänen reaktionsa. Ja sitä paitsi, käsiä ei tarvitse käyttää viestien kirjoittamiseen, Savoy muistuttaa.

Kuumat hetket Skypen välityksellä

Skype-keskustelun aikana voi antaa kumppanille myös silmäniloa. Kumpikin näkee kaipaamansa ihmisen vartalon ja kasvot. Skypettelyyn saa lisäpontta pienellä roolileikillä - vuorotelkaa vaatteiden vähentämistä. Kun kumppani on näyttänyt sinulle jotain mieluisaa, on sinun vuorosi näyttää hänelle jotain kiinnostavaa.

Tekstarilla napakasti asiaan

Anna viestiesi viedä tekstailua oikeaan suuntaan luonnolliseen tapaan. Älä yritä keksiä jotain erityisen härskiä kirjoitettavaa. Muista sisältää viesteihisi jotain sellaista, joka saa kumppanisi todellakin tuntemaan sen, kenen kanssa hän oikein lähettelee kuumia viestejä.
Kun tilanne kuumenee tarpeeksi, kannattaa ehdottaa siirtymistä puhelinseksin pariin.

Sähköpostissa pitkä esileikki

Sähköpostissa on se hyvä puoli, että voit kirjoittaa hyvinkin pitkiä viestejä. Kannattaakin käyttää aikaa tilanteiden ja fiiliksen nostattamiseen.

¨- Kuvaile miten haluaisit viettää yön kumppanisi kanssa, käy läpi tapahtumia yksityiskohtaisesti läpi äläkä suotta hillitse mielikuvitustasi, Savoy neuvoo. 

Lähetä monipuolisia kuvia

- Jos aiot lähettää kuvia kumppanillesi, pysy rauhallisena, Savoy muistuttaa.

Ota monta kuvaa itsestäsi ja valitse niistä parhain. Ole myös luova ja valitse erilaisia paikkoja, joissa kuvaat itseäsi. Älä ainoastaan kuvaa vartaloasi, vaan lähetä kuvia myös silmistäsi ja kasvoistasi - myös näin kerrot sen, kuinka innoissasi olet tilanteesta.

Lähde: Men´s Fitness

Kilpailut

Uusimmat