Onnellinen parisuhde on tekoja - muista 3 tärkeää tapaa

23.04.2014 15:15 - Heli Thoren

Pienet teot ovat tärkeitä. Vaali niitä kiireisessäkin arjessa.

Pitkässä parisuhteessa pärjää pitkälle, kun muistaa kolme tärkeää muistisääntöä. Niiden avulla parisuhde pysyy onnellisempana ja opit katsomaan kumppaniasi rakastavin silmin.

1. Viikkodeitit

Monet parit pyrkivät käymään kerran kuukaudessa tai muutaman kerran vuodessa treffeillä, mutta mitä jos pyrkisittekin järjestämään treffit kerran viikossa? Aina ei tarvitse järjestää lastenhoitajaa, vaan laittaa vaikka sauna päälle ja kokata hyvää iltapalaa lasten mennessä nukkumaan. Yhteinen aika ja suhteen vaaliminen ovat tärkeimpiä tekoja arjessa parisuhdetta ajatellen.

Jos aikataulujen sovittaminen on arjessa haastavaa, sopikaa treffi-illat tulevan kuukauden osalta aina valmiiksi. Ja pitäkää niistä kiinni. Sopikaa myös, että treffi-iltoina keskitytte toisiinne. Tietokoneet ja kännykät pois.

2. Pidä huolta

Seka miehet että naiset kaipaavat huolenpitoa rakkailtaan. Pyrkikää siis kumpikin huomioimaan toistenne tarpeet myös arjen kiireissä. Pitäkää huolta, olkaa aistit herkkinä, mitä tulee toisen hyvinvointiin ja mukavaan oloon. Kun pidätte molemmat asiasta huolta, suhteen kummallakin osapuolella on hyvä olla.

3. Kosketelkaa

Vaikka keskusteleminen ja toinen huomioiminen ovat tärkeitä asioita, fyysistä läheisyyttä ei parisuhteessa sovi aliarvioida. Kosketelkaa toisianne, antakaa suukkoja ja halauksia, harrastakaa seksiä. Hellyys ja fyysinen läheisyys erottavat parisuhteen ystävyyssuhteesta. Niiden vaaliminen arjessa on yksi tehokkaimmista liimoista parisuhteessa. Jos suukot kiireessä tuntuvat unohtuvan, sopikaa, että annatte toisillenne suukon aika erotessa ja kohdatessa toisenne. Pitäkää sopimuksesta kiinni niin kauan, että suukoista tulee tapa. Ne ovat hyvä alku matkalla kohti parempaa parisuhdetta.


Pienellä psykologisella kikalla voit parantaa parisuhdettasi. Lue lisää täällä.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat