Suomalaismiehet paljastavat: 10 asiaa, jotka naisissa ärsyttävät eniten

14.05.2014 17:15 - Heli Thoren

Jututimme miehiä ja kysyimme, mitkä piirteet naisissa saavat hermot kiristymään.

Miehet ovat toisinaan ymmällään ja jopa ärsyyntyneitä, mitä tulee naisiin. Jututimme miehiä, ja he paljastivat, mitkä piirteet naisissa ärsyttävät.

Shoppailukielto ei koskaan pidä

"Nainen saattaat sanoa pitävänsä shoppailutaukoa ja säästävänsä rahaa. Heti seuraavassa käänteessä hän tulee kotiin monen ostoskassin kanssa. Mikä siinä päätöksen pitämisessä voi olla niin vaikeata?"

Ehtymätön tiedonjano

"Mihin olet menossa? Kauanko teillä kestää? Kuka lähetti sinulle paketin? Naisen tiedonjano on ehtymätön. Jos naiselle tulee postipaketti, minua ei kiinnosta tietää, keneltä se on. Minulla on omakin elämä pohdittavana."

Päätöksen tekeminen on vaikeaa

"Etenkin nopeat päätökset ovat naiselle liki mahdottomia. Jos vaikka ehdotan, että kutsutaanko kaverit meille katsomaan peliä tunnin päästä, nainen vastaa: eihän tällaisesta olla sovittu mitään."

Lähtemisen vaikeus

"Naisilla kestää valmistautuminen aina niin pitkään. Sitten he tulevat hoputtamaan, että nyt pitää lähteä, ja mies joutuu eteiseen istumaan ja odottamaan vaatteet päällä vielä vartin verran, kun nainen vaihtaa paitaa ja kerää kaikki huulikiillot laukkuunsa."

Oikeus vaihtaa mielipidettä

"Naisella täytyy aina olla oikeus vaihtaa mielipidettään ilman, että mies saa hermostua asiasta."

Pienet asiat ovat suuria

"Nainen on suunnitellut menevänsä lenkille, mutta ei sitten illalla millään jaksaisikaan. Sitten hän pohtii ja pohtii asiaa tunnin verran, että lähteäkö nyt vai ei. Jos pitää mennä lenkille, niin eikö voisi vain mennä ilman sitä kaikkea draamaa."

Jahkaaminen

"Jos naisen pitää ostaa jotakin uutta, ja se löytyy jo ensimmäisestä kaupasta, naisen täytyy harkita ja kiertää vielä kaikki muutkin kaupat. Ja sitten palataan kuitenkin siihen ensimmäiseen kauppaan. Miksi?"

Palauttamisen tarve

"Kun naiset ostavat vaatteita, he palauttavat kaikista ostoksistaan 40 prosenttia. Kun mies ostaa housut, jotka ovat vaikka vähän reilut, mies ajattelee, että käytän niitä vyön kanssa."

Teennäisyys

"Naiset saattavat olla yllättävän kaksinaamaisia. Sanotaan toiselle naiselle, että onpa ihana nähdä, vaikka mielessä mietitään, että inhoan sinua. Miehet ovat suoraviivaisempia ja sanovat suoraan, mitä ajattelevat."

Avuttomaksi tekeytyminen

"Naiset haluavat tulla autetuiksi ja huolletuiksi. He saattavat esittää tyhmempää ja avuttomampaa kuin oikeasti ovatkaan. Sitten heti seuraavassa käänteessä he saavat feministisen puuskan ja muistuttavat, että pärjäävät ilman miestä. Olen hämmentynyt."


Miten nainen saa voimakkaamman orgasmin seksiä harrastaessa? Lue siitä lisää täällä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat