Nainen, 5 asiaa, joista miestä tulisi muistaa kehua

18.05.2014 13:15 -

Hyvä itsetunto on tärkeää sukupuoleen katsomatta. Näillä kehuilla pidät miehen tyytyväisenä.

On yleinen harhakäsitys, että miehet eivät ole tunteellisia ja että heidän ylpeyttään on vaikea loukata. Kumppanin huomio on kuitenkin ihan yhtä tärkeää niin miehille kuin naisillekin. Tässä viisi asiaa, joilla kannattaa kohottaa miehen itsetuntoa.

1. Makuukamaritaidot

Jos teillä on hyvä seksielämä, anna miehelle tunnustusta siitä. Vaikka miehesi ei olisikaan vuoden rakastaja, ei ole haitaksi jättää miestä siihen käsitykseen, kunhan itse olet tyytyväinen makuuhuoneleikkeihinne.

2. Urheilullisuus

Jos miehesi pelaa kavereidensa kanssa futista ja on kentän huonoin, älä anna hänen tietää sitä. Kehu ja hieman liioittele hänen taitojaan, jotta hän tuntee olevansa todellinen atleetti.

3. Hänen kädentaitonsa

Vaikka tietäisit miehelläsi olevan peukalo keskellä kämmentä, niin ole silti kiitollinen perusaskareista, joita hän tekee, kuten huonekalujen kokoaminen tai auton renkaiden vaihtaminen. Sillä edellytyksellä kuitenkin, että kukaan ei ole hengenvaarassa miehen askareiden takia.

4. Miehisyys

Jos olette juhlimassa ja toinen mies yrittää iskeä sinua, älä anna tapahtumien muuttua tappeluksi. Vakuuta miehesi silti kuitenkin siitä, että hän olisi päihittänyt vieraan miehen nyrkkimittelössä mennen tullen. 

5. Ajotaidot

Jokainen mies uskoo, että on pätevämpi auton ratissa kuin puolisonsa. Kehu hänen ajotaitojaan, olettaen siis ettei mies vähättele omia ajotaitojasi.

Suosittelemme

Uusimmat