Mies, 5 asiaa, joista kultasi hermostuu varmasti

20.05.2014 16:15 - Rea Tallgren

On olemassa muutamia universaaleja karikkoja, joita kannattaa välttää parisuhteessa navigoidessaan.

On olemassa muutamia sellaisia asioita, joita ei missään nimessä kannata tehdä jos mielii pitää naisen hyvällä tuulella. Kokosimme alle tärkeimmät.

1. Älä kommentoi naisen syömisiä. Oli hän minkä kokoinen tahansa, ei hän luultavammin pidä siitä, että tarkkailet hänen syömisiään. Usein ruuan määrästä tai laadusta huomauttamisen voi ottaa kritiikkinä ja siitä voi loukkaantua - vaikka kommentti olisikin heitetty viattomasti.

2. Älä arvostele muita naisia hänen kuullensa. Tämä pätee niin ulkonäköön kuin käyttäytymiseenkin. Monet naiset ovat samasta puusta veistettyjä, vaikkei sitä ensinäkemältä uskoisikaan. Jos arvostelet esimerkiksi jonkun naisesi ystävän tapaa harrastaa yhden yön suhteita, et voi olla varma, onko sinunkin kumppanisi joskus elänyt samanlaista elämää.

3. Älä välttele naisen ystäviä. Jos yrität jatkuvasti keksiä tekosyitä sille, mikset voi tavata naisen ystäviä, tulet jäämään kiinni. Asiasta saattaa myös seurata suuria ongelmia; nainen kun ajattelee helposti, ettet ole tosissaan hänen kanssaan, jos et ole valmis viettämään aikaa myös hänen ystäviensä kanssa.

4. Ota hänen haaveensa tosissaan, äläkä missään nimessä väheksy niitä. Sinun pitäisi olla se, joka tukee naista kaikissa hänen haaveissaan - eikä missään nimessä se, joka lyttää hänen unelmansa.

5. Älä teeskentele kuuntelevasi häntä, jos et todellisuudessa kuuntelekaan. Tulet jäämään kiinni rysän päältä ennemmin tai myöhemmin - ja pahimmassa tapauksessa mokatessasi isomman kerran koska et ole kuunnellut.

Uutisoimme aiemmin niistä asioista, joita suomalaiset miehet pitävät naisissa ärsyttävimpinä. Nuo asiat voit lukea tästä.

Lähde: RSVLTS

Suosittelemme

Uusimmat