4 asiaa, jotka nainen toivoo miehen tietävän seksistä

24.05.2014 22:15 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia asioita, jotka jokaise miehen on hyvä tietää.

On olemassa muutamia asioita, joita naiset toivoisivat miesten tietävän seksistä. Alla neljä esimerkkiä.

1. Itsevarmuus ja luottamus ovat eri asioita

On ihanaa, kun mies on itsevarma ja tietää mitä tekee. Liiallinen aggressiivisuus ei kuitenkaan ole koskaan hyvä asia. Liiallinen kovakouraisuus ja päälle käyminen eivät nimittäin ole kovinkaan sytyttäviä asioita. Hellät ja itsevarmat otteet sen sijaan ovat naisen mieleen.

2. Kaikki naiset eivät pidä samoista asioista

Aivan kuten miehet, myös naiset ovat erilaisia. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa koskettaa naista, sillä kaikilla meillä on omat mieltymyksemme. Kannattaa siis kysellä kumppanilta mistä juuri tämä pitää, näin molemmat pysyvät tyytyväisinä.

3. Huomio merkit

On toivottavaa, että kumppani seuraa naisen liikehdintää sängyssä. Näin huomaat heti millaista kosketusta hän kavahtaa ja mikä taas saa hänet syttymään.

4. Intohimolla on enemmän painoarvoa kuin tekniikalla

Jotkut miehet ovat teknisesti hyviä sängyssä ja myös sitä naiset osaavat arvostaa. On kuitenkin selvää, että miehen pitää olla mukana intohimolla. On siis tärkeää, että mies näyttää rakkaalleen kaiken sen intohimon, sillä se jos mikä saa naisen innostumaan.

Pitkässä suhteessa intohimo saattaa välillä olla kadoksissa. Jos kaipaat vinkkejä kipinän sytyttämiseen, löydät niitä täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat