"Olen maannut yli 10 000 miehen kanssa" Seurapiiriseuralainen kertoo työstään

30.06.2014 13:01 - Heli Thoren

Gwyneth Montenegro on kirjoittanut kirjan seksintäyteisestä elämästään.

Gwyneth Montenegro, 36, on harrastanut seksiä yhteensä 10 091 miehen kanssa. Montenegro teki töitä seurapiiriseuralaisena Australiassa. Työnsä puolesta nainen lennätettiin milloin minnekin. Elämä täyttyi huumeista, orgioista ja loisteliaista juhlista. Vaikka parhaimmillaan työ oli hohdokasta, Montenegro ajautui työhön vähemmän tarunhohtoisista lähtökohdista.

Hyvästä, kristitystä perheestä tullut Montenegro joutui poikaporukan raiskaamaksi 18 vuoden iässä. Nainen ajautui huonon itsetunnon saattelemana stripparista seksityöläiseksi.

- Ensimmäisenä työiltana join itseni humalaan ja tienasi yli 1000 dollaria, Montenergo muistelee.

Itsetunto kaipasi vahvistusta

Miesten antama positiivinen huomio lääkitsi naisen koulukiusaamisen romuttamaa itsetuntoa. Montenegro eteni urallaan. Hän ryhtyi tapaamaan rikkaampia miehiä.

- Kun ryhdyin seurapiiri-escortiksi, tapasin vaikutusvaltaisempia ja rikkaampia miehiä. Samalla kokeilin myös kokaiinia ensimmäisen kerran. Ajattelin sen olevan todella coolia, nainen muistelee.

Kokemuksen jälkeen huumeet tulivat kuvioihin vakituisesti mukaan. Montenegro eli kokaiinin ja shampanjan vauhdilla liki vuoden verran.

- Rahan takia pysyin työssäni niin pitkään. Tienasi tuhansia ja tuhansia dollareita viikossa. Raha oli kuin huumetta minulle.

Hemmottelua paratiisisaarella

Yksi asiakas jäi mieleen erityisesti.

- Minut lennätettiin paratiisisaari Bora Boralle. Vietin siellä aikaa miehen kanssa, joka tuntui enemmän poikaystävältä. Hän kohteli minua kuin ihmistä ja tunsin itseni prinsessaksi.

24-vuotiaana tapahtui käänne. Vaikka Montenegro ei kokenutkaan mitään kauheuksia miesten kanssa, auto-onnettomuus sai hänet ymmärtämään selkeämmin oman tilanteensa. Hän halusi elämältään jotakin muuta. Montenegro toteutti haaveensa ja valmistui lentäjäksi 29 vuoden iässä.

Nyt nainen on kirjoittanut muistelmansa ajastaan seksityöläisenä.

Katso kuvat Montenegrosta täällä.


Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat