5 asiaa, joista ei miehelle kannata vitsailla

01.07.2014 13:10 - Laura Sulkava

Miehillä on omia pieniä murheenkryynejään, joista keskustelu ja vitsailu saattaa olla tiukka paikka.

Alla listattuna asioita, jotka saavat miehen hermostumaan kerrasta toiseen. Jos siis haluat vitsailla tai aloittaa aiheesta vakavan keskustelun, valmistaudu valitsemaan sanasi huolella.

1. Parrankasvu

Aihe, josta on liiankin helppoa vääntää vitsiä. Oli sitten kyse muhkeasta parrasta tai muutamasta haituvasta, varmaa on se, että miehelle tämä on herkkä paikka.

2. Kulahtanut vanha t-paita

Kun kyse on lempivaatteesta, sitä puolustetaan viimeiseen asti. Paidan historiassa on paljon, mitä sinä et tiedä. Ainakin miehen mielestä. Vihjaus vaatteen kulahtaneesta ulkonäöstä saa miehessä varmasti puolustuskannan esiin ja hän nousee takajaloilleen kuin karhu.

3. Auto

Auto on miehelle kuin perheenjäsen. Pahan puhuminen aiheesta on kuin päättäisit haukkua hänen veljensä. Oli sitten kyse minkälaisesta romusta tahansa, välttääkseen mökötyksen, kannattaa pysyä kehumiskannalla.

4. Kasa likaisia sukkia

Sukkakasan koko saattaa omaan silmään vaikuttaa koko elämäksi riittävältä, mutta jostain mies on lisää siihen vielä onnistunut taikomaan. Etenkin, jos ette asu yhdessä, kannattaa kasan antaa olla.

5. Kaveri, joka käyttäytyy kuin ala-asteikäinen

Miehen kavereista saattaa löytyä se niin sanottu aikuinen mies, jonka bilekikka on osoittaa, kuinka edelleen saa tungettua ilman ongelmia koko nyrkin suuhunsa. Kaverit voivat olla lapsellisia, mutta ystävistä ei siksi ole tarvetta luopua.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat