Miehet huomio: 5 keinoa järjestää naiselle unelmien treffit

02.07.2014 12:28 - Heli Thoren

Muutamilla vinkeillä hameväkeen tekee treffeillä takuulla vaikutuksen.

Unelmien treffit eivät välttämättä vaadi paljon. Kunhan tunnelma on oikea, ja nainen tuntee, että hänen takiaan on nähty vaivaa. Kokosimme yhteen naisten vinkkejä siitä, millaiset ovat hyvät treffit:

1. Älä yritä liikaa

Jos treffeille on tilattu viulukonsertto ja kynttilöitä palaa jokaisessa nurkassa, luodaan tilanteelle turhaan suuria paineita. Joskus yksinkertainen on parasta. Vaikka noutohampurilaiset puistossa kylmän limun kera.

2. Ole oma itsesi

Jos et ole todellisuudessa siirappisen romanttinen, älä yritä olla sitä treffeillä. Ole oma itsesi, se tehoaa parhaiten. Näin myös treffien tunnelma säilyy hyvänä, kun kummallekaan ei tule tunne, että pitää esittää jotain muuta kuin on.

3. Käytä mielikuvitustasi

Vie naiselle lettutarpeet, kun hän kertoo olevansa flunssainen. Tai vie hänet katsomaan kaupungin siluettia kallioiden korkeimmalle huipulle. Tai vuokratkaa pyörät ja ajakaa piknikille kaupungin puistoon. Mielikuvituksellisilla treffeillä jäät mieleen, eikä niiden järjestämiseen tarvita edes suurta lompakkoa.

4. Pukeudu hyvin ja käy suihkussa

Kun tuoksut hyvälle ja olet pukeutunut kivasti, teet vaikutuksen. Pese myös hampaat siltä varalta, että päädytte pussailemaan.

5. Ole läsnä

Vaikka olisitkin hermostunut, muista olla tilanteessa läsnä. Älä surffaa netissä tai kirjoita kahvin hörppimisen ohessa tekstiviestiä. Anna naiselle kaikki huomiosi.


Toisinaan parisuhdetta piristää erillään asuminen. 10 syytä miksi täällä.

Kilpailut

Uusimmat