Millaiset ovat unelmien treffit? Suomalaisnaiset kertovat

05.07.2014 13:15 - Heli Thoren

Yhteinen juoksulenkki, hiekkarannalla juttelu tai leffailta kotisohvalla. Naiset kertovat, millaisilla treffeillä heihin tehdään vaikutus.

Todellista romantiikkaa

"Unelmieni treffit olivat ehdottomasti lomamatkallani. Tapasimme treffikumppanin kanssa rannalla ja kävimme yhdessä syömässä. Ruokailun jälkeen istuimme juttelemassa ja juomassa viiniä hiekalla. Aurinko laski hiljalleen. Päädyimme suutelemaan kiihkeästi. Se oli suoraan kuin elokuvasta."

"Ihanat treffit ovat silloin, jos mies on nähnyt vähän vaivaa ennen treffejä. Vaikka se, että vuokraa pyörät ja suunnittelee kivan reitin, voisi tehdä vaikutuksen."

Arkisen ihanaa

"Jos mies yrittää liikaa, minulle tulee vaivaantunut olo. En kaipaa kynttiläillallisia, joita on valmisteltu huolella. Hyvin arkinen lähestyminen toimii parhaiten. Leffa ja kahvilla käyminen eivät koskaan voi mennä vikaan."

"Minut voi hurmata pienillä asioilla: noutokahvi puiston penkillä tai jätskitreffit sataman jäätelökioskilla. Kun tyyppi on oikea, ei puitteilla ole niin väliä."

"Ei tarvita hienoja puitteita, pääasia, että on yhdessä on hauskaa. Esimerkiksi naurattava leffa voi toimia."

"Aktiiviset treffit kolahtavat. Esimerkiksi pyöräretki tai seinäkiipeily voisivat hurmata minut. Tosin liika urheilullisuus ei välttämättä toimi. Keilailu - se on aina hyvä!"

"Jos treffikumppanini on ottanut huomioon sen, millainen toinen on tai mistä hän pitää, on vaikutus taattu. Jos vaikka sattuu tietämään, että toinen rakastaa sushia, niin sen voi huomioida treffiohjelmassa. Toisen vaaliminen tekee aina vaikutuksen."

Ei kiitos perinteiselle

"Itse en halua mennä treffeillä leffaan. Siellä ei voi jutella, vaan istutaan hiljaa ja ehkä vielä vähän vaivautuneina."

"Ensitreffit avokumppanini kanssa olivat kaikkea muuta kuin perinteiset. Mies oli niin krapulassa, ettei pystynyt syömään. Silti ihastuin."


Viisi treffivinkkiä niitä järjestäville miehille löytyy täältä.


Kilpailut

Uusimmat