10 tilannetta, joissa miehet vilkuilevat naisia salaa

09.07.2014 19:15 - Minna Talstila

Tuntuuko sinusta, että mies vilkuilee takamustasi kävellessäsi hänen edellään portaissa? Olet todennäköisesti oikeassa.

Naisista saattaa monesti tuntua, että heitä tuijotetaan. Useimmiten he myös ovat oikeassa, vaikka miehet yrittäisivätkin salata toljottamisensa viimeiseen asti. Alla tilanteita, joissa kaksilahkeisen silmät nauliutuvat sinuun kaikista todennäköisimmin. 

Kun kävelet portaissa hänen edellään

Kaikki naiset tietävät tämän tunteen. Kävelet portaissa miehen edellä ja sinusta tuntuu, että hän vilkuilee takapuoltasi. Olet hyvin todennäköisesti oikeassa, sillä miehellähän on aivan suorat näkymät ja hän voi katsella sinua huomaamattasi.

Kun hänellä on päässään aurinkolasit

Tummat aurinkolasit takaavat, että mies voi aivan vapaasti tuijotella naisia näiden huomaamatta. Jos siis bussissa eteesi istuu mies aurinkolasit päässä, voit olla melko varma siitä, että hän vilkuilee sinua matkan aikana useita kertoja.

Kun makaat rannalla 

Sillon kun makoilet rannalla puoliunessa, olet miesten edessä kuin tarjottimella. He voivat katsella sinua ilman, että tajuat asiaa laisinkaan.

Kun kumarrut

Jos esimerkiksi kumarrut yleisellä paikalla sitomaan kengännauhojasi, sinulta saattaa jäädä huomaamatta miesten katseet. Ne ovat nimittäin nauliutuneet kaula-aukkoosi, joka saattaa vahingossa paljastaa aivan liikaa.

Kun olet kuntosalilla

Keskittyessäsi kuntopyörällä polkemiseen tai juoksumatolla hölkkäämiseen, saattavat ympärillä olevat miehet keskittyä johonkin aivan muuhun kuin treenaamiseen. He nimittäin saattavat hyvin todennäköisesti tuijottaa sinua.

Kun lähelläsi on ikkunoita tai peilejä

Kun esimerkiksi istut bussissa tai junassa, saattaa joku kanssamatkustajista tuijottaa sinua salaa ikkunan kautta. 

Kun hän menee bussilla ohitsesi

Kun kävelet kadulla, et varmaankaan kiinnitä mitään huomiota ohitsesi ajaviin busseihin. Joku bussissa istuva voi kuitenkin kiinnittää huomiota sinuun, sillä korkealla istuessa on todella helppo tarkkailla kadulla kulkevia kaunokaisia.

Kun olet lenkillä

Kun kävelet tai juokset tiukoissa trikoissa miehen ohi, liimautuvat hänen silmänsä takuuvarmasti peppuusi.

Kun hän avaa sinulle oven

Kun mies avaa sinulle oven, sinä varmasti keskityt ajattelemaan, kuinka ihanan kohtelias kaksilahkeinen on. Mies kuitenkin hyvin todennäköisesti keskittyy katselemaan sinun avujasi takaapäin.

Kun revittelet tanssilattialla

Monet suomalaiset miehet välttelevät tanssilattiaa viimeiseen asti. He saattavat kuitenkin istua lattian läheisyydessä, koska he katselevat enemmän kuin mielellään tanssivia naisia.

Kirjoitimme aikaisemmin myös tutkimuksesta, jossa selvitettiin millainen meikkityyli iskee miehiin. Lue lisää täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat