Missä vika? 6 syytä, mikseivät miehet lähesty

13.07.2014 21:15 - Senni Loikala

Sinkkunaisten ei ole aina helppoa löytää seuraa, mutta jos miehet eivät lähesty lainkaan, voi syy löytyä tietyistä asioista.

Monet sinkkunaiset tietävät, ettei potentiaalisia kumppaneita ole helppoa löytää. Joskus hiljaiselo miesrintamalla voi käydä sietämättömäksi. Alla seitsemän asiaa, jotka voivat vaikuttaa siihen, että miehet eivät lähesty sinua.

1) Kun miehiä on ympärilläsi, tuijotat usein tietokoneen ruutua, selaat älypuhelintasi tai tablettitietokonettasi.

2) Joskus itsestään voi antaa ylimielisen vaikutelman jopa tietämättään. Uskalla olla oma itsesi ja ole läsnä hetkessä, mikä takaa, ettei hän näe sinua nenä pystyssä kulkevana ihmisenä.

3) "Silmät ovat sielun peili", sanotaan - eikä turhaan! Jos välttelet katsekontaktia, menee moni keskustelu ja flirtti ohi suun.

4) Monesti on hyvä antaa miehen tehdä töitä valloittaakseen sinut. Jos olet ensitapaamisesta lähtien valmis ripustautumaan, saattaa hänen kiinnostuksena tyrehtyä.

5) Arjen kiireissä saattaa usein sanoa asioita, joita ei tarkoita, ja töykeällä käytöksellä onkin helppoa raivata potentiaaliset kumppanit tiehensä.

6) Jos olet aina suuren porukan ympäröimänä, eikä miehellä ole mahdollista olla kahden kanssasi, saattaa homma jäädä siihen. Tämä voi päteä varsinkin tilanteissa, joissa seurassasi on paljon muita miehiä.

Uutisoimme aiemmin vinkeistä, joilla voit saada treffit sovittua kysymättä suoraan. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat