3 asiaa, joita mies tarkkailee treffeillä

17.07.2014 12:15 - Reija Saarinen

Treffeillä kiinnitetään huomiota moniin eri seikkoihin, muuta muutamat asiat ovat sellaisia, joita varmasti katsellaan.

Treffeillä pyritään tutustumaan ihastuksen kohteeseen hieman paremmin. Siitä syystä silloin tarkkaillaan monia erilasia asioita. Alla kolme asiaa, joita varsinkin miehet treffeillä tarkastelevat.

1. Maksaminen

Mies tarkkailee sitä, hamuaako nainen lompakkoaan laskun tullessa. Vaikka useimmat miehet tahtovatkin maksaa, ainakin tapailun alussa, pitää mies silti siitä ajatuksesta, että nainen on myös valmis maksamaan. Se nimittäin osoittaa huomaavaisuutta.

2. Keskustelu

Mies tarkkailee treffeilä paljon sitä, miten nainen on vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa. Jos nainen pystyy keskustelemaan myös muiden kanssa, on se suuri plussa. Tämä nimittäin tarkoittaa sitä, että nainen on hyvää seuraa eikä häntä tarvitse jatkuvasti "vahtia".

3. Puhelin

Mies kiinnittää paljon huomiota myös puhelimen käyttöön. Jos koko ajan tarkkailet sosiaalista mediaa tai saat jatkuvalla syötöllä puheluita ja tekstiviestejä, saattaa se olla todellinen mielenkiinnontappaja. Keskitys siis siihen missä olet ja kenen kanssa ja pistä puhelin hetkeksi pois.

Haluatko tietää millaiset ovat suomalaisnaisten unelmatreffit? Lue aihetta käsittelevä juttu täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat