Tuliko sinusta juuri sinkku? 18 asiaa, jotka tulevat pian tapahtumaan elämässäsi

08.09.2014 14:36 - Heli Thoren

Sinkkuna olo on ainutlaatuista aikaa - monella tavalla. Kannattaa kuitenkin varautua myös muutamiin yllätyksiin.

Jos sinusta tuli hiljattain sinkku, saatat jo tunnistaa itsesi luettelon monestakin kohdasta. Buzzfeed.com listasi 18 asiaa, jotka tapahtuvat hiljattain sinkkuuntuneelle:

1. Itkubiisit

Autossa soi kappale, joka muistuttaa sinua jollakin tavalla eksästäsi. Kun menet sisään tavarataloon, kaiuttimissa raikaa kappale, joka sekin onnistuu muistuttamaan eräästä ihanasta hetkestä. Muista silloin yksi sana: itkuvaroitus.

2. Muiden suukottelu

Kadulla halaavat, käsi kädessä kävelevät ja intohimoisesti suutelevat parit voivat saada sinussa raivon-, vihan- ja surun tunteita aikaan.

3. Häät

Niin ihanaa kuin se onkaan, kun ystävät menevät naimisiin, herättää juhla sinkussa usein kauhua: koenko itse tätä päivää koskaan?

4. Pohjaton jano

Tulet todennäköisesti käymään läpi villin juhlimisvaiheen. Käyt läpi baarin drinkkilistan, ja silti jano ei vaan hellitä.

5. Viha

Vihaat kaikki miehiä. He eivät osaa tehdä mitään oikein. Sinusta tuntuu, että kaikki miehet ovat sikoja / heissä on jotain muuta vikaa.

6. Vaatekaappi uusiksi

Et saa shoppailemisesta tarpeeksesi. Joudut ostamaan kokonaan uuden garderobin, jolla ilmennät uutta elämänvaihettasi. Minimekot ja korkokengät täyttävät kaappisi ja tyhjentävät kukkarosi.

7. Tinder-mania

Joudut Tinder-koukkuun, etkä malta päästää irti puhelimestasi. Vaihe menee kuitenkin ohi nopeammin kuin arvaatkaan, kun kyllästyt koko touhuun.

8. Musiikkimakusi muuttuu

Kuuntelet mielelläsi masentavia ero-biisejä ja niiden kuuleminen tuottaa outoa mielihyvää.

9. Sosiaalinen media on stalkkaamista varten

Tarkkailet eksäsi liikkeitä sosiaalisessa mediassa. Kuka tuo nainen on tuossa Instagram-kuvassa? Entä ketkä ovat miehen uusia naispuolisia Facebook-ystäviä?

10. Itkupuhelu

Soitat eksällesi hieman humalassa pilkun jälkeen. Itket puhelimeen, että miksi te ette voineetkaan olla ystäviä eron jälkeen. Älä huoli, olet nyt pohjalla. Nouset sieltä vielä.

11. Tsemppipuheet

Kuulet kaikkien suusta "näin on parempi" -lauseen aivan liian monta kertaa. Ihmiset myös hokevat sinulle, että "ajan kanssa helpottaa".

12. Kaverit järjestävät treffejä

Ystävät pyrkivät parittamaan sinua väkisin kaikille kaksilahkeisille.

13. Shotti-ilta jää historiaan

Se ilta, jona joit aivan liian monta shottia tulee jäämään historiaan joko parhaimpana tai pahimpana iltana koskaan.

14. Nukut vain toiselle puolella sänkyä

Vanhasta tottumuksesta pidät toisen puolen sängystä vapaana.

15. Flirttailu takkuaa

Miten se tehtiinkään? Näytänkö aivan tyhmältä? Siis miten flirttaillaan!? Harjoittele rauhassa. Sinusta tulee vielä silmäpelin mestari.

16. Haluat olla yksin

Sinun tekisi mieli kuunnella nyyhkybiisejä ja juoda viiniä yksin, ilman että tunnet itsesi oudoksi. Hyvät ystävät istuvat seuranasi silti.

17. Kyseenalaistat rakkauden

Et - ainakaan hetkeen - usko rakkauteen. Etsit jokaisesta suhteesta virheitä ja uskot, ettei kukaan voi olla parisuhteessa onnellinen.

18. Alat nauttimaan sinkkuudesta

Se voi tuntua nyt kaukaiselta ajatukselta, mutta ajan kanssa alat nauttimaan sinkkuudesta. Saatat jopa huomata ajattelevasi, että sinkkuna on niin hyvä olla, ettet halua rinnallesi juuri nyt ketään. Nauti omasta seurastasi! Olet oman elämäsi tärkein matkakumppani.


Sinkkuna olemisesta voi nauttia. Lue lista hyvistä puolista, jotka sinkkuus tuo mukanaan täällä.

Lähde: Buzzfeed.com

Kilpailut

Uusimmat