Panostakaa esileikkiin - 5 vinkkiä kuumiin hetkiin

22.10.2014 09:45 - Reija Saarinen

Esileikissä kannattaa käyttää mielikuvista.

Esileikin ei aina todellakaan tarvitse noudattaa samaa kaavaa. Myös tässä asiassa innokkuus ja uuden kokeileminen avaa uusia ovia. Hyvä esileikki voikin koostua suudelmista tai yhteisestä leffaillasta.

1. Suudelkaa intohimoisesti

 Pienet suukot pitkin päivää pitävät läheisyyttä yllä. Silloin tällöin kannattaa kuitenkin panostaa hieman villimpään suuteloon. Se on myös todella hyvä esileikki, joka sytyttää tunteet kuumiksi.

2. Tutustukaa toisiinne

Oman kumppanin kehoon kannattaa tutustua silloin tällöin ihan kunnolla. Suutele ja hivele käsilläsi jokaista sopukkaa. Tee se mahdollisimman hitaasti ja rauhallisesti, jotta kiihkolla on aikaa kasvaa kasvamistaan.

3. Puhukaa tuhmia

Tuhmien juttujen puhuminen on oiva keino lisätä intohimoa makuuhuoneeseen. Se myös saattaa auttaa teitä kertomaan myös omista fantasioistanne, mikä taas tuo lisää mielenkiintoa makuuhuoneeseen. Aloittakaa tuhmien puhuminen vaikka jo päivällä töiden lomassa. Lähettäkää vihjailevia viestejä, jotta kiihko saa kasvaa päivän mittaan. Viimeisimmät lauseet voitte lausua kasvotusten nähdessänne. Ja siinä vaiheessa olette jo aivan valmiita riisuutumaan.

4. Käyttäkää peiliä

Peili kannattaa ottaa mukaan, jos haluaa kokeilla jotain uutta. Asettakaa peili eteenne ja katselkaa sitä samalla kun tutustutte toisiinne. Pelkästään kumppanin katsominen saa tunteet pintaan ja hellä kosketus lisää kiihkoa entisestään. Voitte myös kokeilla seksin harrastamista peilin edessä.

 5. Katsokaa yhdessä elokuva

Pornon katsominen yhdessä on oiva esileikki. Se saa molemmat kiihottumaan ja jossain vaiheessa elokuvaa ette enää malta pitää näppejänne erossa toisistanne. Jos haluatte, voitte toki ottaa mallia myös elokuvan juonesta ja asennoista.

Mikä suomalaismiesten mukaan tekee seksistä hyvää? Vastauksen voit katso täältä.

 Lähde. Lovepanky

Kilpailut

Uusimmat