Huonoillakin treffeillä voi viihtyä - 9 hauskaa vinkkiä

25.10.2014 14:00 - Susanna Karttunen

Jos deittiseurasi on tylsääkin tylsempi ja tunnelma kiusallinen, voit silti viettää mukavan illan muutaman hauskan vinkin avulla.

Aina treffiseuran kanssa ei vain synkkaa sitten yhtään. Iltasi ei kuitenkaan tarvitse mennä täysin pilalle. Cosmopolitan kokosi muutaman hyvän vinkin, joiden avulla saat itsesi viihtymään tylsässäkin seurassa.

1. Tilaa outoja drinkkejä ja tee illasta itsellesi uusien juomien testimaistelu.

2. Ota hörppy juomastasi aina, kun deittisi yrittää aloittaa juttelun tyypillisestä small talk -aiheesta, kuten säästä.

3. Tilaa herkkuja, joita et tavallisesti viitsi syödä. Houkuttee sinua sitten ekstraranskalaiset, nacholautanen tai ihana jäätelöannos, nyt on lupa nauttia ekstrakaloreista.

4. Raahaa treffiseurasi katsomaan kanssasi leffaa, jota kukaan muu ei halua nähdä kanssasi. Elokuvan aikana ei myöskään tarvitse jutella.

5. Tee epämukavasta hiljaisuudesta itsellesi peli. Yritä rikkoa henkilökohtainen ennätyksesi siinä, kuinka kauan pystyt tuijottamaan deittiäsi silmiin kummankaan sanomatta mitään.

6. Muuta treffit terapiasessioksi. Tiedät, ettet tule tapaamaan häntä enää, joten voit häpeämättä avautua hänelle elämäsi murheista.

7. Juttele tarjoilijan kanssa. Ehkä saat käytyä illan aikana edes yhden hyvän keskustelun.

8. Verkostoidu. Vaikka et olisi kiinnostunut henkilöstä romanttisessa mielessä, saattaa hän olla hyvä henkilö tuntea työn merkeissä.

9. Harrasta merkityksetöntä seksiä. Jos treffiseurasi on luonteeltaan tylsä, mutta ulkoisesti puoleensavetävä, saatatte tulla vällyjen välissä paljon paremmin toimeen.

Aiemmasta artikkelistamme voit lukea kymmenen merkkiä siitä, että ensitreffinne jäävät myös viimeisiksi.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat