Kehossamme on muutakin kuin tissit: Asiat, jotka naiset tahtovat miesten tietävän

06.11.2014 10:05 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia seikkoja, jotka naiset toivoisivat miesten tietävän. Tämän vuoksi muutama niistä paljastettiin.  

Naiset ja miehet ovat monella tapaa erilaisia. Tämän vuoksi joskus saattaa olla vaikeuksia toisen ymmärtämisessä. Glamour-lehti listasi muutaman seikan, jotka ovat sellaisia, että miesten tulisi ne tietää.

1. Kuunteleminen kannattaa

Joskus miesten vain kannattaa kuunnella naista. Valittaapa hän sitten ystävänsä toilailuista tai työasioista, haluaa hän, että kuuntelet. Aina sinun ei tarvitse yrittääkään keksiä asiaan ratkaisua, sillä joskus naiset tahtovat vain purkaa tuntojaan.

2. Naiset osaavat tehdä montaa asiaa yhtä aikaa

Naiset osaavat tehdä monia asioita yhtä aikaa. Sen vuoksi he saattavat hermostua, jos eivät saa kysymykseensä vastausta 10 minuutin kuluessa sillä sinä katsot lempiohjelmaasi.

3. Naisetkin pitävät yhdenyönsuhteista

Myös naiset voivat nauttia satunnaisesta seksistä, joten älkää kummastelko sitä.

4. Naiset eivät automaattisesti halua naimisiin

Kaikki naiset eivät halua naimisiin. Ja vaikka tahtoisivatkin, ei se tarkoita sitä, että hommiin tulee ryhtyä heti miten. Myös nainen arastella sitoutumista aivan kuten mieskin.

5. Kehossamme on muutakin kuin tissit

Naisessa on paljon muutakin kuin tissit ja vagina. Hyväilyä kaipaavia kehonosia löytyy joka paikasta, joten kokeilkaa ja oppikaa.

6. Laittautuminen on mukavaa

Miehet saattavat ihmetellä sitä, miten naisilla menee niin kauan laittautumisessa. Syy on yksinkertainen, se on hauskaa. Mikä sen mukavampaa kuin käydä lämpöisessä suihkussa ja sen jälkeen voidella iho ihanan tuoksuisella vartalovoiteella. Sen jälkeen meikki kuntoon ja ihanat vaatteet päälle. Siinä kokonaisuus joka saa olon tuntumaan hyvältä.

 Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat