13 syytä miksi viini on parempi kuin poikaystävä

12.01.2015 12:15 - Rea Tallgren

Jos et seurustele, ei hätää. Viini saattaa olla monessakin tapauksessa parempaa seuraa kuin kumppani.

Monelle sinkkuus tuntuu olevan kirosana, mutta näin ei suinkaan tarvitsisi olla. Huffington Postin kieli poskessa kirjoitettu artikkeli kertoo, että kumppanin sijasta elämästä voi tehdä mielekästä myös viini.

1. Viini katsoo kanssasi televisiosta mitä vaan valittamatta.

2. Viinin voi ottaa mukaan mihin tahansa bileisiin ja se tulee toimiin kaikkien kanssa. Ketään ei myöskään haittaa puhua omista asioistaan vaikka viini on lähellä.

3. Viini ei koskaan ole liian väsynyt tai liian humalassa. Viini on kanssasi alusta loppuun asti. Sille sopii myös bileiden sijasta koti-ilta, jolloin saa ottaa rennosti.

4. Viini maistuu hyvältä, aina.

5. Viini avautuu sinulle ilman sen kummempaa suostuttelua tai tuntikausien tenttaamista.

6. Viini ei ikinä pakota sinua valitsemaan sen ja ystäviesi välillä. Voit ottaa viinin mukaan ystäviäsi tavatessa jos haluat, mutta jos et halua, viini ei nalkuta sinulle siitä.

7. Viini juottaa sinut humalaan ilman taka-ajatuksia, eikä se yritä päästä sinun pöksyihisi.

8. Viini ei koskaan tenttaa sinulta, mitä olet tehnyt ruuaksi. Itse asiassa viini itsessään kelpaa ruuaksi tai ainakin osaksi sitä.

9. Viini ei koskaan arvostele sinua. Jos itket kuunnellessasi One Directionia, viini kestää sen eikä anna sinulle palautetta asiasta myöhemmin.

10. Viini saa sinut hymyilemään yrittämättä.

11. Viini tietää aina mitä haluat. Yleensä se on viiniä itseään.

12. Vaikka viini ei olisi kaikkien mieleen, ei kellään ole siitä pahaa sanottavaa. Jotkut pitävät ennemmin oluesta tai vodkasta, mutta kukaan ei silti kyseenalaista mieltymystäsi viiniin.

13. Viini on aina rinnallasi. Aina. Jos sinulla on vaikeaa, viini on rinnallasi. Kun sinulla on hauskaa, on viini seuranasi. Viini on ystäväsi silloinkin kun muut eivät siihen kelpaa. Joten nauti, olet onnekas, jos olet löytänyt mieluisen viinin.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat