Älä unohda silmäniskuja pitkässä parisuhteessa - 4 flirttivinkkiä

12.01.2015 21:45 - Senni Loikala

Pitkäaikaisessa parisuhteessa kannattaa jatkaa flirttailua tietoisesti. Pidä suhteenne kutkuttavana tehokkaiden neuvojen avulla.

Viettelevät viestit

Mikäs sen mukavampaa, kuin saada rakkaaltaan tuhma tekstiviesti töihin tai kuntosalin pukuhuoneeseen? Myös työsähköpostiin lähetetty puolipukeinen kuva voi saada horjahtamaan penkiltä ja saada perhoset liihottelemaan vatsassa. Lisäksi keittiönpöydälle jätetty post it -lappu, jossa vihjaillaan tulevista illan kuumista petituokioista, voi saada olon tuntumaan vastarakastuneelta.

Kosketuksen taika

Koskettamisella ja kosketetuksi tulemisella on mielettömiä vaikutuksia ja ne usein lähentävät rakastavaisia huimasti myös tunnetasolla. Flirttaile rakkaallesi hipaisemalla häntä ohimennen ja katsomalla samalla silmiin tai vetäisemällä pilke silmäkulmassa hänen kaulahuivistaan ennen kuin hän lähtee ovesta ulos.

Silmäniskuja

Pitkässä parisuhteessa on helpompi olla rohkea flirttailevien eleidensä kanssa. Kannattaa antaa erotiikan nälkänsä näkyä elekielessä, joten joskus suora silmänisku kesken aamukahvien voi saada kullan menemään pois sijoiltaan. Jos rakkaasi lukee lehteä sängyllä, voi pelkkä vierelle istuminen pyjamassa ja aamuinen hymy viedä yhteisen hetkenne villiksi.

Yllätyksiä täynnä

Joskus rakkautensa voi ilmaista muutenkin kuin vain toisen tassuun tarttumalla, mikä sekin on tärkeää. Mutta entä jos laittaisit suloisen runon apteekista hakemiesi lentsulääkkeiden kylkeen ja antaisit sen flunssaan sairastuneelle kullallesi? Olipa yllätyksellinen tapa ilmaista tunteensa mikä tahansa, pyri tietoisesti löytämään jälleen rakkauden kutkutus.

Uutisoimme aiemmin kolmesta yllättävästä flirttivinkistä. Pääset lukemaan niistä täältä.

Lähde: The Times of India

Kilpailut

Uusimmat